Kuntoilu hotellihuoneessa

Kuntoilu hotellihuoneessa

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Aktiivinen hotelliympäristö

Hyvinvointi on yksi vahvasti kasvava trendi matkailualalla. Tripadvisorin tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet matkailijoista haluaa harrastaa liikuntaa matkansa aikana. Tämä tarkoittaa, että valta osa haluaa harjoittaa aktiivista elämäntapaa liikematkoilla ja vapaa-ajanmatkoilla, ja pääsy harjoittelemaan voi olla usein ratkaiseva asia hotellia valittaessa.

Hotellihuoneessa kuntoilu – lisätuottoa ja asiakasarvoa hotellille

Aktiivisen hyvinvoinnin tukeminen on hotellille erottautumistekijä ja ansaintamalli. Se tuottaa asiakkaalle lisäarvoa ja hotellille lisämyyntiä. HotelNewsNow:n mukaan wellness-matkailu kasvaa 10% vuosivauhtia ja hyvinvointiin panostava matkailija on valmis maksamaan palveluista 13 % enemmän.

Qicraftin uusi palvelukonsepti hotelleille on wellness-huone, eli mahdollisuus kuntoilla hotellihuoneessa. Technogymin wellness-huone sisältää paitsi laadukkaat ja tyylikkäät laitteet, myös ohjeet huoneessa tapahtuvaan harjoitteluun sekä palautumista tukeviin välipaloihin ja juomiin.

 

 

 

Venyttelylaite sopii erittäin hyvin hotellin aulatiloihin.

Haluatko kuulla lisää, miten tuottaa uudenlaista asiakasarvoa ja hakea lisätuottoa hyvinvointipalveluista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

kuntoilu-hotellihuoneessa-tyyliks-technogym-design