Lehdistötiedote

Technogymistä Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallinen laitetoimittaja jalkapallon MM-kilpailuissa 2018

TekstiHeikki Tanner

KuvaTechnogym

Ylpeänä esittelemme Technogymin Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallisena laitetoimittajana jalkapallon MM-kilpailuissa 2018.

Technogym, maailman johtava kuntoilun, hyvinvoinnin,  ja huippu-urheilun kuntolaitteiden ja digitaalisten ratkaisujen virallinen toimittaja, on tämän vuoden jalkapallon MM-kilpailuissa Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallinen laitetoimittaja.  Technogym tukee jalkapallotähtiä heidän harjoittelussaan ja tarjoaa innovatiivisimmat harjoitusohjelmat ja laitteet, jotka on luotu yhtiön pitkäaikaisen asiantuntemuksen ansiosta ja kokemuksesta maailmanluokan kilpailuissa.

Urheilullinen suorituskyky on erittäin olennainen ominaisuus, joka on erilaistava tekijä lyhytkestoisessa ja korkean intensiteetin tapahtumassa, kuten jalkapallon MM-kisoissa World Cupissa.

Brasilian jalkapallojoukkueella tulee olemaan kuntosali varustettuna Technogymin kehitetyimmillä huippuratkaisuilla Granja Comaryssä, Teresopoliksessa, sekä  valmennusleirillä Sotshissa (Venäjällä) World Cupin aikaan.

Venäjän pelaajilla on oma harjoittelukeskus Novogorskissa, sekä väliaikaisella harjoitusleirillä Itävallassa, jossa on täysi Technogymin varustus uusimilla ja innovatiivisimmilla Technogymin laitteilla.

Technogym on kehittänyt räätälöidyt ratkaisut jalkapallotähdille SKILL LINE -sarjaan ajatellen kestävyyttä, voimaa, notkeutta ja kuntoutusta. SKILL LINE -sarja on Technogymin uusin innovaatio huippu-urheilijoiden harjoitteluun ja sen tuomiin erityistarpeisiin.

SKILL LINE -sarjaan kuuluu SKILLRUN, SKILL BIKE, SKILLROW ja SKILLMILL -laitteet, joilla voi harjoittaa sekä nopeutta että voimaa samanaikaisesti. SKILL LINE -sarjan lisäksi maajoukkueiden käytössä on Technogymin  EXCITE ja SELECTION -laitesarjat.

Kaikki Technogym-laitteet on täysin integroitu Mywellness® Cloudiin, Technogymin digitaalisen alustaan, jotta valmentajat voivat seurata urheilijoiden henkilökohtaista harjoittelua sekä harjoituskeskuksessa että sen ulkopuolella.

Yhteistyö Brasilian ja Venäjän jalkapallojoukkueiden kanssa vahvistaa Technogymin asemaa referenssinä ja brändinä maailmanlaajuiselle urheilueliitille.  Technogym on ollut seitsemän kertaa Olympialaisten virallinen laitetoimittaja: Sydneyssä 2000, Ateenassa 2004, Torinossa 2006, Pekingissä 2008 Lontoossa 2012, Riossa 2016 ja Pyeongchangissa 2018. Olympialaisten lisäksi Technogym on toiminut arvostetuimpien jalkapalloseurojen laitetoimittajana, kuten Juventus, Inter, Milan, Chelsea FC ja Pariisin St. Germain.

Technogym on useana vuonna toiminut merkittävien urheilutapahtumien laitetoimittajana.

Lue lisää alla olevista linkeistä:

Technogym valittu Tokion kesäolympialaisten 2020 viralliseksi laitetoimittajaksi

Technogym on virallinen kuntosalilaitteiden toimittaja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa

Technogym on Rion olympialaisten 2016 eksklusiivinen laitetoimittaja

Qicraft Finland tarjoaa ratkaisuja suomalaisille urheilujoukkuille, seuroille ja klubeille. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info