Nordea Open 2024 -
Upea tennisviikko vaikuttavilla urheilusuorituksilla ja mukavilla kohtaamisilla

 

Me Technogymilla olemme iloisia saadessamme tiivistää ensimmäisen vuotemme Nordea Openin yhteistyökumppanina. Viikko oli täynnä inspiroivia hetkiä ja vaikuttavia suorituksia, ja olemme ylpeitä siitä, että saimme olla osa tätä upeaa tennistapahtumaa. Näimme kilpailijoiden ja yleisön yhdistyvän yhteisessä intohimossa urheiluun ja huippusaavutuksiin, ja pääsimme todistamaan uskomattomia tennismatseja! Rafael Nadalin paluu Båstadiin lähes 20 vuoden jälkeen oli kuin satu itsessään. Tennishallin ständillämme saimme mahdollisuuden tavata monia kävijöitä ja keskustella harjoittelusta sekä aktiivisen elämäntavan merkityksestä. Saimme myös etuoikeuden isännöidä lähettilästämme Casper Ruudia, joka kertoi harjoittelurutiineistaan ja jakoi nimikirjoituksellaan varustettua palloja. Päätämme viikon hymy huulillamme ja olemme iloisia, että saimme olla mukana tekemässä tapahtumasta menestyksen.

 

Millainen viikko! Technogymin ensimmäinen vuosi kumppanina, ja tuntuu, että emme olisi voineet valita parempaa vuotta. Kaikki suunnittelusta toteutukseen ja paikan päällä vallinnut tunnelma oli huippuluokkaa. Saimme loistavan vastaanoton Nordea Openilta alusta asti, mikä sai meidät tuntemaan itsemme todella osaksi yhteisöä. Tämä oli tärkeä tekijä, joka osaltaan teki tämän vuoden tapahtumasta niin onnistuneen. Pääsimme heti alusta alkaen tapaamaan meille tärkeitä asiakkaita, mikä oli yksi tavoitteistamme. Tämä foorumi oli juuri oikea meille! Technogymin arvot ja tavoitteet sopivat erinomaisesti yhteen Nordea Openin kanssa, ja tämä oli selvästi havaittavissa koko viikon ajan. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saimme olla mukana tällä matkalla. Se, että vain viikko tämän tapahtuman jälkeen Technogym oli  yksinomainen kumppani Olympialaisissa, teki tästä kesästä täydellisen.

 

  • Alexander Hed, Technogym Ruotsin toimitusjohtaja
  •  

 

Kiitämme kaikkia osallistujia, järjestäjää Arena Båstad ja muita sponsoreita unohtumattomasta viikosta!

Tietoja Nordea Open -tapahtumasta

Nordea Open Båstadissa on yksi Ruotsin vanhimmista ja suosituimmista urheilutapahtumista sekä keskeinen kohtaamispaikka, jossa elinkeinoelämä kokoontuu tärkeiden asioiden äärelle. Vuodesta 1947 lähtien turnaus on kasvanut ja siitä on tullut yksi suosituimmista massakenttäturnauksista kiertueella. Vuonna 2023 molemmat kilpailut äänestettiin pelaajien toimesta ”Vuoden turnaukseksi”. Nordea Open on kaksiviikkoinen tapahtuma, joka kattaa sekä naisten että miesten kaksin- ja nelinpelit. Vuonna 2024 WTA-turnaus (naiset) pelattiin viikolla 28 ja ATP-turnaus (miehet) viikolla 29. Lisätietoja turnauksesta löydät täältä: https://nordeaopen.se/

”Yhteistyö Technogymin kanssa on uskomattoman tärkeää minulle urheilijana. Technogym tunnetaan korkealaatuisista tuotteista, joissa panostetaan teknologiaan ja estetiikkaan. Olen käyttänyt heidän tuotteitaan vuosia, ja huippu-urheilijana on ratkaisevan tärkeää, että käytössäni on ensiluokkaiset välineet, jotta voin ylläpitää optimaalista tasoa 100-prosenttisesti koko ajan. Technogym-tuotteiden avulla voin harjoitella helposti, joko valmentajan kanssa tai itsenäisesti. Huippu-urheilijalle voi olla haastavaa löytää laadukkaita tuotteita, jotka tarjoavat samanlaista tukea ja edistystä kuin Technogym.”

 

– Casper Ruud

nordea-open-qicraft-finland