Uutiset

Let´s Move viikko 2020

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Let´s Move For A Better World – liikunnalla kohti terveempää maailmaa

Activating people

Paikalla – Valmiit – Hep! Let’s Move Week kampanjaviikko kutsuu liikkumaan kuntosalilla, kotona tai missä vaan. Kutsu mukaan ystävät, perhe ja sukulaiset ja panostakaa yhdessä liikuntaan kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Technogymin kansainvälinen Let’s Move For A Better World -kampanja kutsuu kuntosalit ympäri maailmaa yhteen taistelemaan lasten ja nuorten lihavuutta vastaan levittämällä sanaa aktiivisen elämäntavan vaikutuksista. Samalla kuntosalit voivat motivoida ja innostaa omia asiakkaitaan terveellisempään elämäntapaan.

Tänä vuonna kampanja toteutetaan poiketen aiemmista vuosista. Käännymmekin sinun puoleesi, jolle liikunta on elämäntapa, ja joka ymmärrät fyysisen aktiivisuuden yhteyden terveyteen.

Let’s Move Week 9.-15.11.2020
Pukeudu keltaiseen, postaa kuva ja/tai video omissa sosiaalisen median kanavissa ja auta meitä viemään eteenpäin viestiä liikunnan ilosanomasta.

Käytä hashtägejä:

#letsmoveforabetterworld #qicraft #activatingpeople

Taustaa

Lihavuus jatkaa kasvuaan

Ihmiset on luotu liikkumaan, mutta teknologian kehityksen vuoksi aktiivisuus arjessa vähenee koko ajan. Arki muuttuu vuosi vuodelta passiivisemmaksi, mikä uhkaa vakavasti terveyttämme maailmanlaajuisesti.

 

Elämäntapa, joka vaatii veronsa

Lihavuus on vaarallista, koska se voi aiheuttaa monia lääketieteellisiä ongelmia, kuten korkea verenpaine, sydän- ja verisuonitaudit ja tyypin 2 diabetes, vain muutamia. Lihavuuden jatkuva lisääntyminen kehittyneissä maissa aiheuttaa nyt vuosittain enemmän kuolemia kuin aliravitsemus, ja siitä on tulossa yhä enemmän sosiaalinen ja taloudellinen epidemia.

Let’s Move Week -kampanjan perimmäisenä tarkoituksena on vähentää lasten liikalihavuutta ja kannustaa heitä liikkumaan. Siten osallistuessasi kampanjaan olet samalla mukana edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia.

Auta meitä välittämään sanaa fyysisen aktiivisuuden tärkeydestä!

 

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Home Wellness Specialist

+358 (0)40 829 4967