Uutiset

Let´s Move For A Better World 2016

Technogymin kansainvälinen kilpailu haastaa kuntokeskukset taistelemaan lasten ja nuorten liikalihavuutta vastaan. Kampanja-aika on 1.–19.3.2016. Kuntokeskuksissa tehty aktiviteetti lasketaan MOVE-pistein. Kuntokeskus, joka kerää kansainvälisesti eniten pisteitä, saa lahjoittaa Technogymin laitteen paikalliseen kouluun tai monitoimitaloon. Suomen voittaja saa lahjoittaa 20 kpl Active Sitting -palloja, valitsemaansa kouluun. Vuonna 2015 Let´s Move For a Better World -haasteen Suomen voittaja oli Lady Line Rovaniemi, joka lahjoitti pallot Napapiirin yläasteen koululle.

Haasteeseen osallistuminen on kuntokeskukselle maksutonta. Tämä on mahtava tilaisuus luoda jäsenille uusia kokemuksia, erilaista liikunnan iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisen päämäärän tavoittamiseksi. Kampanjan avulla kuntokeskukset saavat ilmaista positiivista markkinointia ja mahdollisuuden helppoon uusasiakashankintaan. Sosiaalisen median avulla kuntokeskuksella on mahdollisuus saada paljon lisänäkyvyyttä, myös kansainvälisesti. Nostetaan yhdessä Suomi kartalle!

  • Ilmoita kuntokeskuksesi mukaan 18.2.2016 mennessä!
  • Pyydä jokaista jäsentä liittymään haasteeseen ja keräämään MOVE-pisteitä salisi pottiin.
  • Anna jäsenten ystävien tulla tutustumaan kampanjan aikana salillesi vaikka veloituksetta kartuttamaan pistesaldoa! Yhdessä liikkuminen on mukavampaa ja salillakin viihtyy helposti pidempään.

#letsmoveforabetterworld 

Challenge-lets-move

Inspire2-Lets-moveOsallistuakseen Let´s Move For A Better World 2016 –kampanjaan täytyy kuntokeskuksessa olla:

– Mywellness Cloud -tili ja Challenge-sovellus
– Technogymin laitteet, jotka ovat yhteydessä Mywellness Cloudiin (ARTIS Unity, Artis UGO, Artis UTV, Excite Unity, Excite Visio Web) tai Technogym laitteet, joita ei ole liitetty verkkoon, mutta tietoja voidaan jakaa Wellness-avaimesta Mywellness Cloudiin. (Excite-avainlukijalla, Artis-painopakkalaitteet, Selection tai Element -laitteet Isocontrol-näytöllä)
– Kuntokeskuksessa täytyy olla erillinen tulostaulu (TV-näyttö yhdistettynä tietokoneeseen), mikä kerää käyttäjien aktiviteetit ja näyttää sekä kuntokeskuksen käyttäjien sijoitukset että kaikkien haasteessa mukana olevien kuntokeskusten sijoitukset.
– Jotta aktiviteetit voidaan laskea, tulee kaikki harjoitukset tehdä Technogymin cardio- ja painopakkalaitteilla. (ei manuaalista toimintaa, ei toimintaa GPS-antureista tai aktiivisuusmittareista).
– Jotta loppukäyttäjät voivat osallistua haasteeseen, tulee näiden ladata Mywellness-sovellus ja luoda Mywellness-tili tai saada heille osoitettu Wellness-avain.

Tutustu kampanjaan tarkemmin

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Netta Järvinen / netta.jarvinen@qicraft.fi / p. 050 434 8139