Uncategorized

Huoltoteknikoksi liikunta- ja hyvinvointialalle

Technogym Finland hakee huoltoteknikkoa Uudenmaan alueelle.

Käytännössä huoltoteknikkomme asentavat, huoltavat ja korjaavat maailman parhaita Technogym kuntoiluvälineitä asiakkaidemme tiloissa. Työssä pärjätäksesi sinulla tulisi olla hyvät tekniset kädentaidot, itsenäisen toimenkuvan edellyttämää ongelmanratkaisukykyä, riittävä fyysinen kunto, sekä aikaisempaa kokemusta jonkun toimialan laitteiden huollosta tai korjaamisesta.

Emme edellytä kokemusta kuntoiluvälineistä, emmekä toimialasta. Jos koet että koulutuksesi, tai aikaisempi työkokemuksesi antavat hyvät eväät ottaa kuntoiluvälineiden kanssa työskentely haltuun, niin nyt olisi hyvä sauma siirtyä kokonaan uudelle, mielenkiintoiselle toimialalle!

Kaikki huoltoteknikkomme ovat sertifioituja alan ammattilaisia, joten perehdytysvaiheessa saat kattavan Technogym koulutuksen, ja käytännön tuen kokeneilta teknikoiltamme.

Lue lisää huoltotoiminnastamme esimerkiksi täältä: Huoltopalvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys korkealla

TIETOA YRITYKSESTÄ

Technogym Finland on Italialaisen Technogym-tuotemerkin jälleenmyyjä ja maahantuoja. Olemme Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Virossa yhteensä 65 henkilön voimin. Yhteenlaskettu liikevaihtomme on yli 30M€.

Alueemme markkinajohtajana suunnittelemme ja toteutamme premium-kuntosaliratkaisuja sekä tarjoamme asiakkaillemme kattavat huoltopalvelut. Asiakasryhmiimme kuuluvat muun muassa kuntokeskukset, terveydenhuolto, hotellit, yritykset ja yksityisasiakkaat.

Missiomme on ”Activating People” ja olemme auttaneet ihmisiä lisäämään hyvinvointiaan liikunnan avulla jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.qicraft.fi ja www.technogym.com

TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että olet kiinnostunut liikunta- ja hyvinvointialasta. Teemme työtämme asiakkaidemme tiloissa, ja huoltoteknikkomme ovat oleellinen osa sujuvaa asiakaskokemusta. Asiakaspalvelu on siten sinulle kunnia-asia ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidät itsenäisestä työskentelystä kentällä ja omaat vähintään B-ajokortin. Työ tapahtuu ensisijaisesti Uudenmaan alueella asiakkaidemme tiloissa, mutta olet valmis matkustamaan myös muualla Suomessa. Matkapäivät kuuluvat säännöllisesti teknikoidemme työnkuvaan.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi huippulaadukkaiden tuotteiden parissa. Olemme energinen ja ratkaisuhakuinen joukkue, joten tueksesi saat parhaat mahdolliset kollegat alalla!

Tarvitset työssäsi jonkin verran englannin kielen osaamista huoltomanuaalien ja työohjeiden ymmärtämiseksi, sekä yhteydenpitoon laitevalmistajan ja pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus on heti kun oikea henkilö löytyy.

HAKEMUKSET JA LISÄTIEDOT

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.1.2024 mennessä osoitteeseen hr@qicraft.fi
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Country Manager Mikko Mäkynen

Sähköposti: mikko.makynen@qicraft.fi

Puhelin: 050 5146131 (arkisin klo 9-15)