Tapahtumat

Olemme mukana Fysioterapia ja kuntoutusmessuilla 28.-29.2022

KuvaTechnogym

Seuraavan sukupolven voimaharjoitteluratkaisut terveydenhuollossa ja kuntoutustoiminnassa

Syyskuussa 2022 järjestettävillä Fysioterapia ja kuntoutusmessuilla on mahdollisuus tutustua ensimmäistä kertaa italialaisen Technogymin laiteratkaisuihin. Technogym on tuonut markkinoille tekoälyä hyödyntävän laitesarjan, joka lupaa käyttäjälle helppoutta ja tehokkuutta voimaharjoitteluun. Turvallisuutta unohtamatta.

Tutustu uuden sukupolven Biostrength-laitesarjaan Qicraftin osastolla 2f50

Voimaharjoittelu on tekemässä merkittävää paluuta kultaisen 80-luvun jälkeen. Voimaharjoittelun nouseva suosio kasvattaa myös fysioterapia- ja kuntoutustoiminnan potentiaalista asiakaskuntaa. Perinteisesti voimaharjoittelu on nähty tärkeänä nimenomaan kuntouttavassa toiminnassa, mutta miten kasvavaa kiinnostusta ennaltaehkäisevään liikuntaan voisi hyödyntää paremmin? Esteettisten syiden sijaan ollaan yhä enemmän kiinnostuneita voimaharjoittelun tuomista terveysvaikutuksista, etenkin vammoja tai loukkaantumista ennaltaehkäisevänä toimintana.

Harva aloitteleva kuntoilija tai seniori osaa aloittaa harjoittelua oikein ja turvallisesti. Opastusta tarvitaan sekä oikean kuormituksen että liikeradan suhteen. Entä miten voimaharjoittelu voisi olla tämän lisäksi tehokasta, turvallista ja ennen kaikkea helppoa. Technogym on vastannut tarpeeseen lanseeraamalla seuraavan sukupolven Biostrength-laitesarjan, jonka tuotekehityksen johtoajatuksena on voimaharjoittelu terveysnäkökulmasta.

biostrength

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia tekoälyä hyödyntävän laitesarjan avulla?

Terveydenalan yritysten tavoitteena on asiakkaan paras mahdollinen palveleminen ja laadukkaan hoitopolun tarjoaminen. Haasteena on usein palvelutarjonnan laajentaminen kuntoutuksen aikaiseen ja jälkeiseen harjoitteluun. Miten tarjota asiakkaalle mahdollisimman laadukas ja oikealla tavalla tehokas kuntoutuspolku?

Biostrength-laitesarjan avulla palveluita on helppo kohdistaa asiakasryhmien tarpeisiin: kuntoutujille, urheilijoille ja esimerkiksi senioreille. Laitteita voi käyttää yksittäin tai yhdistelemällä niitä kiertoharjoitteluun sopivaksi kokonaisuudeksi. Tilankäyttö tehostuu, kun mahdollistetaan useamman käyttäjän samanaikainen harjoittelu. Tekoälyn ansiosta laitteet säätyvät automaattisesti ja opastavat harjoituksen suorittamisessa. Harjoittelutiedot siirtyvät automaattisesti digitaalisen muotoon, jonka avulla harjoittelun seuranta ja ohjelmointi on helppoa. Ohjatun Biostrength-voimaharjoittelun avulla voidaan saavuttaa jopa 30 % paremmat tulokset samassa harjoitusajassa, verrattuna perinteiseen voimaharjoitteluun.

biostrength

Tule käymään osastollamme 2f50 ja kokemaan uutuus ensimmäisten joukossa!

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten Biostrength voisi tukea teitä omassa liiketoiminnassanne ja myynnin kasvattamisessa. Technogymin maahantuojana Qicraftilla on pitkä kokemus korkealuokkaisten ja lääketieteellisesti sertifioitujen laiteratkaisujen toimittamisesta. Jaamme mielellämme ajatuksiamme ja ideoitamme asiakkaidemme myynnin kasvattamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Fysioterapia ja kuntoutus messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 28.-29.9.2022. Samassa yhteydessä järjestetään myös vanhustyön Hyvä Ikä -messut. Kävijät voivat vapaasti vierailla molemmissa messutapahtumissa. Messut avoinna ke-to klo 9–17 (tarkista ajantasaiset tiedot tiedot messujärjestäjän sivuilta).

fysioterapiamessut technogym qicraft

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien hyvinvointipalveluiden tuottaja.