Biocircuit mahdollistaa uudenlaisen tarjooman, puhuttelee laajempaa kohderyhmää ja houkuttelee lisää jäseniä

Asiakkaamme Kockum Fritid investoi automatisoituun kiertoharjoitteluun, Technogym Biocircuitiin, joka on osoittautunut erittäin suosituksi käyttäjien keskuudessa. Tarjoamalla modernin ja helposti saavutettavan harjoittelumenetelmän, he ovat saaneet uusia jäseniä ja luoneet inspiroivan ja motivoivan harjoitteluympäristön, joka auttaa jäseniä saavuttamaan treenitavoitteensa.

Biocircuit monipuolistaa tarjontaa ja puhuttelee laajempaa kohderyhmää


Kockum Fritid satsasi ensimmäiseen Biocircuit-laitteistoon vuonna 2022.

Varhaisessa vaiheessa huomattiin, että kiertoharjoittelu oli suosittua, ja suuren kysynnän vuoksi he investoivat seuraavana vuonna toiseen laitteistoon. Nykyään Biocircuit on erillinen tuote Kockum Fritidin harjoitustarjonnassa, ja he ovat nimenneet jäsenyyden, joka mahdollistaa laitteiston käytön Kockum Expressiksi. Nykyisellään lähes 1000 henkilöä on kokeillut Biocircuitia, joka vastaa noin 20 % Kockum Fritidin jäsenistä.

– Biocircuit koostuu tänä päivänä kahdesta kiertoharjoittelulaitteistosta, jotta voimme vastata korkeaan kysyntään. Meillä on yhdistetty voima ja kunto -kiertoharjoittelu sekä erillinen voimakiertoharjoittelu. Tällä hetkellä meillä on noin 600 Kockum Express -jäsentä. Biocircuit on oma tuotteensa, jota myymme erikseen, mutta siihen voidaan myös yhdistää kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit, kertoo Kockum Fritidin valmennuksesta vastaava Billy Olsson. 

Mahdollisuus laajentaa harjoittelutarjontaa

 

Kockum Fritid pyrkii jatkuvasti kehittämään tarjontaansa asiakkailleen, ja siksi ajatus automatisoidusta kiertoharjoittelusta kiehtoi heitä. Tavoitteena oli alusta asti puhutella laajempaa kohderyhmää ottamalla käyttöön automatisoitu kiertoharjoittelu.

 

  • Päätimme investoida Technogymin Biocircuit-laitteistoon pääasiassa aiempien Technogymin tuotteista saatujen positiivisten kokemustemme vuoksi. Arvostamme suunnittelua, laatua ja luotettavuutta. Lisäksi Biocircuitissa on jonotusjärjestelmä, joka varmistaa, että uudessa harjoittelukonseptissa treenaavilla jäsenillä on aina sujuva harjoituskokemus, kertoo Billy Olsson.

Kannattava investointi ja positiivinen palaute jäseniltä

 

Asiakkaallemme Kockum Fritid Biocircuit on ollut menestys. Kellonajasta riippumatta jäseniä treenaa kiertoharjoitelulaitteistolla. Parantaakseen entisestään harjoittelukokemusta on Kockum mukauttanut soivan musiikin kohderyhmälle, joka pääsääntöisesti treenaa tiettynä ajankohtana. Aamuisin soi energisoiva musiikki, joka muuttuu vähitellen aamupäivän kuluessa rauhallisempaan suuntaan, joka sopii vanhemmalle kohderyhmälle. Lounasaikaan musiikki on jällen nopeatempoisempaa ja näin musiikin sopeuttaminen päivän aikana jatkuu riippuen treenaavasta kohderyhmästä.

 

– Ensimmäinen Biocircuit-kiertoharjoittelukokonaisuus lähenee break-even -pistettä, ja toinen lähestyy sitä hyvää vauhtia. Jäsenten palaute on ollut todella positiivista. Monet arvostavat helppoa ja nopeaa käyttökokemusta, matalaa kynnystä ja mahdollisuutta palata nopeasti takaisin harjoittelun pariin tauon jälkeen. Jokaisen laitteen arvostelujärjestelmä on auttanut jäseniä jatkamaan itsensä haastamista, vaikka treenaaminen tuntuisi raskaalta. 

– Billy Olsson, Valmennuksesta vastaava, Kockum Fritid 

Kockum Fritid – keskus, joka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja liikuntamahdollisuuksia

 
 

Kockum Fritid on moderni monitoimiurheilukeskus Malmössä, joka perustettiin vuonna 1975 Kockumin telakan työntekijöiden henkilöstöetuna. Vuonna 1982 toiminta muutettiin säätiöksi, jonka tarkoituksena on edistää malmölaisten terveyttä. Nykyään Kockum Fritid on merkittävä liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sekä jäsenille että yleisölle.

  

Kuva: Johan Wilen

Biostrength REV
Biocircuit
Juoksumatto

Haluatko lisätietoja?
Ota meihin yhteyttä.

biocircuit-case-kockum-fritid-qicraft-finland