Artikkeli

Wellness suite-huoneet tuovat lisäarvoa hotellivieraille

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Yksityisempi treenikokemus wellness suite-huoneiden avulla

Aktiivisesti kuntoilevat hotellivieraat arvostavat treenimahdollisuutta myös hotellissa, oli kyse sitten työ- tai lomamatkasta. Päivittäisten rutiinien säilyttäminen matkalla ei aina ole helppoa, ajankäytön haasteiden tai saatavilla olevien treenimahdollisuuksien suhteen. Wellness suite-huoneet ovat yksi tapa tuoda lisäarvoa hotellivieraille, sillä ne mahdollistavat turvallisen ja yksityisen treenin omassa huoneessa. 

Hotellissa kuntoilu on yksi suosituimpia hakutermejä majoitusta etsivien joukossa. Tiesitkö, että jopa 43 % ihmisistä aikoo treenata hotellissa seuraavalla matkallaan? Päivittäiseen liikuntaan tottunut matkailija tahtoo usein ylläpitää aktiivisuutta myös matkalla, oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Päivän aloittaminen liikunnalla antaa hyvän energian koko loppupäivään. Moni työmatkalainen voi yhtälailla haluta lopettaa pitkän päivän treenillä, purkaakseen päivän jännitteitä ja madaltaakseen stressitasoja. Jos matkassa on mukana lapsia, tuo hotellihuoneessa kuntoilu aivan erityistä lisäarvoa hotellivieraille.

Miten hotelli voi parhaiten tukea aktiivisesti liikkuvan ja yksityisyyttä arvostavan asiakkaan hyvinvointia?

Wellness suite-huoneet tuovat lisäarvoa hotellivieraille

Hotellien kuntosalit alkavat tänäpäivänä olla jo varsin tasokkaita ja viihtyisiä. Suuremmissa hotelleissa moni arvostaisi silti mahdollisuutta täysin yksityiseen, omassa huoneessa tapahtuvaan kuntoiluun. Usein taas pienemmissä hotelleissa ei ole yleistä kuntoiluhuonetta tai tilaa, jonka voisi muuntaa kuntosaliksi. Entä jos osa huoneista varustettaisiin kuntoilulaitteilla siten, että monipuolinenkin treeni hoituisi oman huoneen yksityisyydessä?

Yksityisen ja personoidumman kuntoilukokemuksen tarjoaminen antaa uniikin asiakaskokemuksen ja kasvattaa asiakasuskollisuutta.  Nykytekniikan avulla vieraille on mahdollista tarjota harjoittelukokemus, jossa he voivat vierailunsa aikana kirjautua kuntoilulaitteisiin ja jatkaa siitä, mihin he jäivät ennen lomaa.

hotellivieraiden kuntoilu

Moni haluaa pysyä liikkeessä myös matkalla, oman huoneen yksityisyydessä.

Hotellihuoneen voi muuntaa wellness suiteksi jopa yhdellä kuntoilulaitteella, mutta useimmiten ne varustetaan käytettävissä olevan tilan tai erityistarpeiden perusteella. Tutustu alla muutamiin esimerkkeihin erilaisista wellness suite-ratkaisuista, jotka sopivat niin suuriin kuin pieniin huoneisiin ja hotelleihin.

Juoksuhuone – kaiken tasoisille juoksijoille

Juoksuharrastajat arvostavat mahdollisuutta harjoitukseen omassa huoneessa. Technogymin MyRun-juoksumatolla vieraille tarjotaan uniikki kokemus sekä hotellivierailun, että juoksutreenin osalta. Live-sovelluksen avulla asiakas voi luoda tavoitteisiinsa sopivia räätälöityjä harjoitusohjelmia. Sovelluksen ominaisuudet tekevät juoksemisesta tehokkaampaa ja samalla myös hauskempaa. Live-sovellus tuo pääsyn erilaisiin virtuaalisiin kuntoilureitteihin,  profiileihin, rutiineihin ja harjoitusohjelmiin, sekä live- ja on demand-tunteihin. Tämän lisäksi harjoituksen aikana voi hyödyntää myös viihdesisältöjä. Suorituskykyyn keskittyvä nauttii MyRun-juoksumaton reaaliaikaisesta palautetta esimerkiksi sykkeen ja juoksutekniikan osalta.

wellness suite kuntoilu hotellissa

Technogym MyRun on tyylikäs juoksumatto, joka on yksi markkinoiden hiljaisimmista ja pienimmistä juoksumatoista. Se istuu useimpiin tiloihin, säilyttäen kuitenkin hyvän juoksupinta-alan.

Sisäpyöräilyhuone – aktiivipyöräilijän unelma

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää

Tämä huone takaa pyöräilyä harrastavalle tai siihen tutustuvalle aivan uudenlaisen pyöräilykokemuksen. Technogym Bike on ammattitason kuntopyörä, joka motivoi käyttäjäänsä parhaaseen suoritukseen integroidun 22 tuuman HD -näytön avulla. Live-sovellus tuo vieraille live-on-demand-tunnit huippuohjaajilta ympäri maailmaa. Technogym Biken jälkeen kuntopyörällä voi polkea myös vaikkapa omaa suosikkisarjaa katsellen.

wellness suite kuntoilevat hotellivieraat

Astetta ylellisempiin sviitteihin voi sijoittaa Bike Personal tai Recline Personal kuntopyörän. Molemmat kuuluvat Personal Line -tuotesarjaan, jonka on suunnitellut tunnettu arkkitehti ja suunnittelija Antonio Citterio. Recline Personal on ihanteellinen niille, jotka kaipaavat harjoitteluun enemmän mukavuutta ja ergonomisempaa istuma-asentoa. Se onkin nappivalinta pyöräretkelle aamulla, samalla kun tarkistetaan sähköpostit tai luetaan päivän lehti. Molemmat kuntopyörät ovat yhteydessä Live-sovellukseen, joten vieraat voivat hyödyntää virtuaalisia reittejä ja tunteja, sekä viihdesisältöjä ja sosiaalista mediaa.

wellness suite kuntoilevat hotellivieraat

Tyylikäs ja elegantti Recline Personal on mukava polkea.

Voimaharjoittehuone – lihaskunnon ylläpitämiseen

Kuntosalilla treenaavat asiakkaat tietävät, että lihas kaipaa säännöllistä ärsykettä kasvaakseen ja kehittyäkseen. He eivät mielellään tingi treenistä matkallakaan. Voimaharjoittelua silmällä pitäen varustettu wellness suite-huone mahdollistaa sekä voima- että toiminnallinen harjoittelun, venyttelyä unohtamatta. Ratkaisut räätälöidään aina käytettävissä olevan tilan mukaan.

wellness suite huone lisäarvoa hotellivieraille

Technogym Bench on kompakti treenipenkki, joka mahdollistaa monipuolisen toiminnallisen harjoittelun.

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää

Technogym Bench on osoittautunut suosituksi minikuntosaliksi, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Se mahdollistaa monipuolisen treenin ja sitä voidaan myös siirtää helposti huoneesta toiseen, piilotettujen pyörien ansiosta. Yhdistämällä treenin Technogym App-sovellukseen asiakas saa pääsyn räätälöityihin treeniohjelmiin, jotka voi suorittaa missä tahansa. Tämä treenipenkki on erityisen toimiva pienemmissä huoneissa.

lisäarvoa hotellivieraille huoneessa kuntoilu

Technogym Power Personal Rack

Aiheeseen liittyvä tuote
Power Rack Personal

TechnogymPersonal Line - Power Rack Personal

Lue lisää

Technogym Power Personal Rack on hyvä vaihtoehto isompaan huoneeseen, etenkin kun halutaan tarjota mahdollisuus suuremmilla painoilla harjoitteluun. Tyylikkän ulkomuotonsa ansiosta se ei pistä silmään elegantimmassakaan huoneessa.

Ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin

Tärkeintä on ensin ymmärtää, millaisia odotuksia ja tarpeita asiakkailla on työ- tai lomamatkansa aikaiselle hotelliajalle. Millaisia asiakkaita hotellissa käy? Kuntoilun tuominen omaan huoneeseen on mainio tapa tuoda lisäarvoa hotellivieraille, sillä sen avulla helpotetaan kuntoiluun ryhtymistä ja varmistetaan treenin turvallisuus ja yksityisyys. Hotellivierailusta tulee sujuvampi, kun aktiivisuuden ylläpito hoituu oman huoneen yksityisyydessä.

Wellness suite-huoneiden varustelussa on monia mahdollisuuksia, vaihdellen yksittäisistä laiteyhdistelmistä lisävarusteisiin ja multimediaratkaisuihin. Jos asiakkaina on paljon voimailuharrastajia, voi Power Personal olla ihanteellinen ratkaisu. Golfin harrastajat tai kehonhuoltoa arvostavat asiakkaat voivat sen sijaan arvostaa Kinesis Personal-laitetta. Molemmat esimerkkiratkaisut ovat muotoilultaan tyylikkäitä.

lisäarvoa hotellivieraille

Kinesis Personal on tyylikäs kuntolaite, jonka avulla voi tehdä yli 200 harjoitusta, iästä ja tasosta riippumatta.

lisäarvoa hotellivieraille wellness suite kinesis personal

Kinesis Personalin ulkoasuksi voi valita myös näyttävän peililasin.

Kuntoilulaitteiden lisäksi Technogymin MyWellness-ekosysteemi ja Live-sovellus antavat sekä sinulle ja vieraillesi pääsyn henkilökohtaisiin muun muassa treeniohjelmiin, virtuaalisiin ulkoilureitteihin sekä on demand- ja live-treeneihin. Vieraat voivat helposti seurata omaa suoritusdataansa.

Tutustu myös aiempaan artikkeliimme hotellihuoneessa kuntoilusta. Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.