Artikkeli

SKILLROW on tehokas soutulaite

KuvaEmil Sollie, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tehokas soutulaite tuo monipuolisuutta harjoitteluun

Olympialaisten virallisena laitetoimittajana ja huippu-urheilijoiden yhteistyökumppanina Technogym on ottanut urheilijoita mukaan myös SKILLROW ™ soutulaitteen kehitystyöhön. SKILLROW ™ on monipuolinen ja tehokas soutulaite joka sopii monenlaiselle liikkujalle.

Kjetil Borch, yksinsoudun maailmanmestari on harrastanut soutua pienestä pojasta lähtien. Hänen mielestään soutu saa lajina liian vähän huomiota, vaikka se on monipuolinen liikuntamuoto, joka soveltuu kaikille. Soutu sopii erityisen hyvin silloin, jos juoksu tai pyöräily ei syystä tai toisesta onnistu. Tehokkaalla soutulaitteella myös aktiiviliikkujan on helppo monipuolistaa liikuntaharjoittelua.

skillrow soutulaite

Kjetil Borch ja Skillrow. Kuva Emil Sollie.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Skillrow-sovellus tuo punaisen langan ja tavoitteellisuutta harjoitteluun

SKILLROW-sovelluksella voi luoda omia harjoitteluohjelmia, asettaa itselleen sopivat tavoitteet ja luoda tarvittavat rutiinit niiden saavuttamiseksi. Edistymistä voi seurata matkan varrella osallistumalla erilaisiin soutukilpailuihin. Tekniikkaa voi parannella seuraamalla maailman parhaiden kouluttajien vinkkejä ja valitsemalla harjoittaako soutulaitteella voimaa, kestävyyttä vai nopeutta. Sovellus seuraa tuloksia ja antaa reaaliaikaisen yleiskuvan suorituskyvystä, mikä taas ​​helpottaa soutajan kehittymistä. Skillrow-sovelluksella käyttäjä tuo lisää tehokkuutta soutulaitteella harjoitteluun.

skillrow
Aiheeseen liittyvä tuote
Skillrow sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Skillrow sovellus

Lue lisää

Lue lisää soutuharjoittelusta ja olympiasoutajan treenivinkeistä.

 

Lataa Skillrow-sovellus täältä:

lataa skillrow sovellus

 

lataa skillrow sovellus