Artikkeli

Koulutus on avain menestykseen

TekstiElisa Aunola

KuvaErimover

Kouluttautumalla saat lisää osaamista, lisää mahdollisuuksia ja lisää myyntiä

Osaamisen kehittäminen on aina ajankohtaista  – olitpa sitten pitempään liikunta-alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Työn ohessa opiskelu on antoisaa, sillä silloin opiskeltava asian saa helposti kytkettyä käytäntöön.

Koulutuksen aikana tutustut uusiin alalla työskenteleviin ihmisiin, joilta opit ja joiden kanssa pääset vaihtamaan ajatuksia. Se tuo uusia näkökulmia ja uutta osaamista. Lisäkoulutus tuo mahdollisuuksia tietysti myös edetä uralla tai laajentaa asiakkaille tarjottavia palveluita. Lisää osaamista ja lisää myyntiä.

Mitä sinä haluaisit opiskella – personal traineriksi, ravintovalmentajaksi tai psyykkiseksi valmentajaksi?

Yhteistyökumppanimme Trainer4You tarjoaa monipuolista valikoimaa koulutuksia osaamisen kehittämiseksi – siitä hyödyt sinä, asiakkaasi ja koko kuntokeskus, jossa työskentelet.

Alla on kuvattu muutamia koulutuksia, jotka starttaavat loppukesästä tai alkusyksystä. Koulutuspaikkakuntia on pitkin Suomea, joten valitse sinulle lähin tai mieluisin opiskelupaikkakunta. Lähiopetuksen lisäksi opetusta toteutetaan myös verkossa.

Haluatko Personal Traineriksi?

Trainer4You Personal trainer -koulutuksella on sekä kansainvälinen EuropeActiven myöntämä auktorisointi että kansallinen Auktorisoitu Personal trainer -rekisterin myöntämä auktorisointi. Koulutus sisältää lähiopetusta ja verkkopohjaista opetusta. Tärkeä osa koulutusta on käytännön taitojen harjoittelu. Koulutukseen liittyy harjoitusasiakkuus oikean asiakkaan kanssa. Se onkin hyvä ponnahduslauta asiakastyöhön.

Lue lisää Trainer4You Personal Trainer -koulutuksesta täältä 

Täydentäisitkö osaamistasi Ravintovalmentaja-koulutuksella?

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus sopii erinomaisesti sinulle, joka jo toimit liikunta-alalla, ja haluat laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisemmaksi.
Koulutuksessa saat tutkittuun tietoon perustuvaa ymmärrystä ravintoaineista ja niiden tehtävistä elimistössä. Opit myös, mitkä asiat vaikuttavat mm. ravintoaineiden imeytymiseen, painon putoamiseen ja lihasmassan kasvuun. Saat tottakai myös työkaluja käytännön ravintovalmennuksen tueksi.

Koulutukseen kuuluu harjoitusasiakasvalmennus, jonka myötä pääset käsiksi valmennustoimintaan alusta asti.

Lue lisää Ravintovalmentaja-koulutuksesta täältä 

Haluaisitko oppia myös valmennuksen psyykkistä puolta?

Menestyminen voidaan nähdä olevan 80% psykologista ja 20% mekaanista. Trainer4Youn Psyykkinen valmentaja -koulutus auttaa sinua selvittämään mistä tämä 80% koostuu ja miten se saadaan kaivettua ihmisestä esiin. Koulutus auttaa sinua ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä ja antaa työkaluja siihen, kuinka tukea yksilön tai ryhmän matkaa kohti heidän huippuaan. Psyykkinen valmentaja -koulutus tuo viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut psyykkisestä valmennuksesta.

Lue lisää Psyykkinen valmentaja -koulutuksesta täältä 

Katso Trainer4Youn koko koulutustarjonta ja aikataulut täältä 

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857