Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Qicraft Service – Ammattilaiset asialla

Kuntosalilaitteiden huolto, asennukset ja korjaukset ammattitaidolla. Korkea asiakastyytyväisyys.

Ota meihin yhteyttä
Heikki Tanner

Heikki Tanner

Operations Manager

+358 (0)40 715 2822

Qicraft Finland – Alan ainoa ISO9001 laatustandardin haltija

Qicraft on todistetusti laadukas ja luotettava kumppani. Siitä takeena ISO9001 ISO9001 laatustandardi jo vuodesta 2013. Qicraftilla on oma huoltotiimi, jonka teknikot toimivat koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat säännöllisesti ylläpitöhuoltoja sekä tarvittaessa korjaushuoltoja asiakkaidemme kuntolaitteille.

Qicraftin huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä korjaushuoltoja että ohjelmistopäivityksiä Technogymin kuntosalilaitteisiin, Suoritamme säännöllisiä ylläpitohuoltoja ja takuukorjauksia. Huoltotiimi Suomessa koostuu teknikoista ja palvelukeskuksesta, josta hoidetaan logistiikkaa, asennusten ja huoltojen aikatauluja sekä varaosia.

Qicraft suosittelee, että laitteet on asennetaan ja huolletaan valtuutetun teknikon toimesta laadunvarmistamiseksi ennen laitteiden käyttöönottoa.

Asiakastyytyväisyys ja -pysyvyys erinomaisella tasolla

Meille on tärkeää, että ylläpidämme korkeatasoista palvelua, jotta sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi valitessasi meidät laitetoimittajaksi. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä kansainvälisellä asiakastyytyväisyysmittarilla; Net Promotor Scorella.

Vuonna 2019 tehdyissä asiakastyytyväisyyskyselyissä NPS luku oli 100 eli kaikki kyselyyn vastanneet asiakkaat suosittelisivat Qicraft Finlandin palveluita tuttavilleen. Tämä koski niin laiteasennuksia, ylläpitohuoltoja kuin korjauskäyntejä,

Mittaamme huollon työtä vasteajalla ,  TTS (Time To Service), ja huoltokäyntien tehokkuudella. FTFR (First Time Fixing Rate). Vuonna 2019 keskimääräinen vasteaika oli 4,7 arkipäivää ja huoltokäyntien tehokkuus 95%. Tavoitteemme vastata huoltokutsuihin on 72 tuntia ja tässä pysyimme vuonna 2019 100%:sesti.

 

Todistetusti nopea, tehokas ja laadukas huoltopalvelu

 

technogym-kuntosalilaite-asiakastyytyvisyys-qicraft-finland