Matalan kynnyksen harjoitusohjelmat kuntokeskuksen kasvun vauhdittajana

Spenst Trysil kuntokeskuksen tutustumisohjelmaan sisällytettiin keskeiseksi osaksi Technogymin Biocircuit-kiertoharjoittelu kesäkuussa 2023. Biocircuitin käyttöönotto on alusta asti tehostanut jäsenten harjoittelutuloksia ja edesauttanut siirtymässä tutustumiskäynnistä jäsenyyteen. Kiertoharjoittelukonseptin innovatiivinen käyttö on paitsi parantanut jäsenten harjoittelua myös houkutellut uusia jäseniä keskukseen. Biocircuitin käyttöönoton jälkeen Spenst Trysil on saanut merkittävän määrän uusia jäseniä, ja kuntokeskuksen kuukausittaiset tulot ovat kasvaneet 25 prosenttia. Nykyään 70 prosenttia jäsenistä käyttää jäsenyyttä, joka sisältää Biocircuitin. 

Räätälöintiominaisuudet nopeuttavat tuloksia

 

Biocircuitin kyky mukautua yksilöllisesti käyttäjän tarpeisiin tekee siitä tehokkaan välineen harjoittelunaloitusvaiheessa sekä uusien jäsenten opastamisessa. Alkusetusten jälkeen laitteet tunnistavatkäyttäjän ja säätävät aina automaattisesti istuimen korkeuden, vastuksen ja ROM:n (liikelaajuuden) käyttäjäprofiilin mukaan. Tämän ansiosta myös henkilökohtaiset valmentajat voivat räätälöidä harjoitusohjelmia jäsenille näiden fyysisten ominaisuuksien ja tarpeiden mukaan.

 

Ohjatut harjoitukset ovat luoneet turvallisemman harjoitteluympäristön Spenst Trysilin uusille jäsenille, jotka kokevat saaneen harjoittelusta paljon hyötyjä. Jäsenten lihasvoima sekä liikkuvuus ovat kasvaneet merkittävästi Biocircuit-harjoittelun myötä. Tulokset ovat selkeästi mitattavissa, ja järjestelmä mukauttaa niiden perusteella aina seuraavia harjoituksia. Biocircuit ei ainoastaan tue nykyistä tilannetta, vaan se myös optimoi tulevaa 

Voimaharjoittelun ja cardion yhdistelmä

 

  • Spenst Trysilin Biocircuit koostuu sekä cardio- että voimaharjoittelulaitteista. Koko kiertoharjoittelukestää 30 minuuttia, ja se on jaettu 3,15 minuutin jaksoihin cardioharjoittelun ja 45 sekunnin jaksoihin voimaharjoittelun osalta. Biocircuit tarjoaa jäsenten kuntotavoitteiden mukaan monia erilaisia harjoitusohjelmia, jotka ovat monipuolisia, tehokkaita ja haastavia. Biofeedbackin avulla jäsenet voivat helposti mitata ja seurata harjoitustuloksiaan.

Biocircuit

Voimaharjoittelu

 

Biostrength REV

Juoksumatot

Seuranta ja Biofeedback

 

Jäsenten tuloksia ja edistymistä voidaan seurata helposti kirjautumalla Technogym App-sovellukseen tai Mywellness Cloudiin tietokoneelta. Molemmat ovat Technogymin digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla sekä kuntokeskuksen jäsenet että valmentajat saavat helposti tarkan käsityksen harjoituksista ja yksittäisistä suorituksista sekä kokonaiskuvan harjoittelun kehityksestä.

 

Tehokkaat harjoitusohjelmat sitouttavat

 

Lyhyet harjoitusohjelmat ja selkeä palaute ovat ratkaisevia tekijöitä harjoitusmotivaation luomisessa, erityisesti niille, joilla on vähän harjoituskokemusta tai vasta aloittelevat liikuntaharrastusta. Biocircuit tarjoaa tehokkaan tavan tutustuttaa uusia jäseniä harjoitteluun ja toimii samalla luonnollisena siirtymäväylänä tutustumiskäynnistä jäsenyyteen. Biocircuit takaa turvallisen ja tehokkaan aloituksen harjoittelulle, lisää hallinnan tunnetta sekä positiivista kokemusta harjoittelusta, mikä puolestaan motivoi jatkamaan liikunnan parissa. 

  Merkityksellinen harjoituskokemus

 

“Biocircuitin menestyksellinen käyttöönotto ei liity ainoastaan kiertoharjoittelun teknologisiinominaisuuksiin, vaan ennen kaikkea sen kykyyn luoda jäsenille mielekäs harjoituskokemus”, kertoo Spenst Trysilin toimitusjohtaja Oddvar Knutsen.


“Nopeammat harjoitustulokset ovat johtaneet siihen, että jäsenten motivaatio on kasvanut. Biofeedback helpottaa meitä löytämään harjoittelun parannuspotentiaalin ja luo jäsenillemme luonnollisen tien eteenpäin. Keskittyminen kehitykseen ja henkilökohtaistamiseen merkitsee sitä, että Biocircuit toimii nykyään sekä harjoittelu- että ohjaustyökaluna.”

 

Kuvat: J: Jonas Sjögren/Destination Trysil

Haluaisitko tietää lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

spenst-matalan-kynnyksen-harjoitusohjelmat-kuntokeskuksen-kasvun-vauhdittajana-qicraft-finland