Tulevaisuuden terveyskonseptit edellyttävät mitattavuutta ja personointia

Sand Clinic on investoinut Technogymin Biostrength REV -laitesarjaan voidakseen lisätä hoidon mitattavuutta ja personointia.

Sand Clinic tarjoaa kokonaisvaltaisen ennaltaehkäisevän ja täsmälääketieteen konseptin, joka keskittyy asiakkaiden pitkäikäisyyteen ja hyvinvointiin. Klinikalla yhdistyvät perinteinen terveydenhuolto, edistyksellinen diagnostiikka ja innovatiiviset hoitomenetelmät, jotka kaikki on suunniteltu asiakkaan tarpeiden ympärille. Kuntolaitteiden valinnassa korostettiin yksilöllisen harjoittelun mahdollisuuksia sekä kykyä suorittaa erilaisia testejä tarkoin mitatuin tuloksin.

Biostrength REV tekee personoinnista mahdollista ja mitattavaa

Sand Clinic teki päätöksen investoida Biostrength REV -laitteisiin niiden tarjoaman luotettavien mittauksien, vakauden ja yksilöllisen harjoittelun mahdollistamisen vuoksi. Lisäksi laitteiden kyky tarjota erilaisia vastuksia ja testejä on ratkaisevan tärkeää erilaisten asiakkaiden tehokkaan hoidon varmistamiseksi.

Seuraavat testit on mahdollista suorittaa Biostrength REV -laitteella:

– Voima – Testaa voimaa ja nopeutta

– Isometrinen voima RFD:llä (Rate Force Development) – Saat tietoa isometrisen voiman kehityksestä, nopeudesta ja lihasrekrytoinnin laadusta.

– 1RM (Isokineettinen voimatesti) – Mittaa voimaa yksinkertaisella ja turvallisella testillä.

– Liikkuvuus ja kipu (VAS-asteikko) – Mittaa liikelaajuutta (ROM) ja tekee kivun arviointia.

Sand-Clinic-02

Monipuoliset vastusvaihtoehdot ovat tärkeitä, jotta kaikille asiakkaille voidaan tarjota sopivia hoitomuotoja 

  • Viktor Helander, Sand Clinicin kiropraktikko, kertoo, että Biostrength REV:n kyky käyttää erilaisia vastuksia on uskomattoman tärkeä ominaisuus, jota käytetään paljon. ”Jokainen asiakas on yksilö, ja niin ovat myös heidän edellytyksensä harjoitteluun. Biostrength REV:n avulla meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus harjoitella monilla eri vastuksilla samassa laitteessa”, Viktor sanoo.

Biostrength REV mahdollistaa kaikkien seuraavien vastustyyppien käytön: isotoninen, eksentrinen kuormitus, eksentrinen vähennys, ilman inertiaa, viskoosinen ja elastinen.

Hoitotiimit luovat yksilöllisiä hoitomuotoja

 

Sand Clinic tarjoaa kokonaisen hoitotiimin asiakkaan terveydenhuoltotarpeiden täyttämiseksi (lääkärit, ravitsemusterapeutit, fysioterapeutit, psykologit, valmentajat) sekä käyttää älylaitteista saatavia terveystietoja tutkiakseen ja analysoidakseen jäsentensä terveyttä. Tavoitteena on tarjota ennakoivaa ja yksilöllistä hoitoa asiakkaiden terveyden optimoimiseksi ajan myötä. Klinikka hyödyntää kansainvälistä sairaala- ja klinikkoverkostoa räätälöidäkseen asiakkaille suosituksia toisista mielipiteistä ja tarvittaessa myös leikkauksista (concierge-lääketiede). Lisäksi klinikka toimii tutkimus- ja akateemisten kumppaneiden kanssa tarjoten alustan uusien innovaatioiden testaamiseen.

Tämä uniikki klinikka avataan Life Science -keskuksessa Tukholman Forskarenissa, Karoliinisen yliopistollisen sairaalan vieressä. Tämä kiinteistö kutsuu yhteistyöhön Life Science -alan eri toimijoita ja pyrkii luomaan uusia edellytyksiä nykyaikaiselle terveydenhuollolle. Organisaation tavoitteena on kehittää yksilön kokonaisvaltaiseen näkökulmaan perustuva ympäristö ja työmenetelmät, jotka mahdollistavat ennaltaehkäisevien hoitomallien seuraavan paradigman muutoksen.

Laitteiden korkea laatu ja käyttömukavuus ovat ratkaisevat tekijät

Kun Sand Clinicin piti valita laitteet kuntosalille, valinta osui Technogymiin. Tuotteissa oli kaikki, mitä etsimme, lisäksi palvelu on ollut hyvää sekä prosessi selkeä koko projektin ajan, Viktor Helander sanoo. ”Olen ollut tiiviissä yhteydessä Technogymiin ja vaihtanut ideoita ja ajatuksia klinikan rakentamisen aikana. Hyvät piirustukset ja hyvä arvostelu sovelluksesta ja ohjelmasta harjoitusohjelmien rakentamiseen olivat myös suuri syy, miksi valinta osui Technogymiin. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta kuntosalista ja sen laitteista. Heidän mukaansa laitteet ovat miellyttäviä käyttää ja ne toimivat erinomaisesti”, Viktor Helander toteaa lopuksi.


Kuvat: Jorge Mix, Himla Foto

Biocircuit

 

Biostrength REV

Juoksumatot

Haluaisitko tietää lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

sand-clinic-tulevaisuuden-terveyskonseptit-edellyttvt-mitattavuutta-ja-personointia-qicraft-finland