Potilaasta pitkäaikaiseksi asiakkaaksi

Vuonna 2023 Biocircuitista tuli keskeinen elementti Lia Terapian kuntoutuspalveluita. Alusta alkaen kokonaisuus on nopeuttanut potilaiden kuntoutusprosessia, sekä sujuvoittanut potilaiden siirtymistä Lia Terapian kuntosalin jäseneksi.

 

Ratkaisu muodostaa tärkeän osan keskuksen kokonaispalveluista, ja se tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon sekä potilaille, että treenaajille. Biocircuitin lanseerauksen jälkeen se on houkutellut Lia Terapialle jo 75 uutta jäsentä, ja tuonut 25% kasvun kuukausittaisiin tuloihin. Tähän mennessä 70% keskuksen jäsenistä on liittynyt Biocircuit-harjoitteluun.

Yksilölliset mukautukset nopeuttavat tuloksia

 

Biocircuitin personoidut asetukset tehostavat kuntoutusta, sillä laitteet säätävät itsensä automaattisesti käyttäjän mittojen, vastustason ja liikelaajuuden mukaan. Tämä antaa mahdollisuuden kohdentaa kuntoutusta tarkasti potilaan fyysisen tilan ja tarpeiden mukaan.

 

Lia Terapian asiakkaat ovat raportoineet nopeammasta kehityksestä sekä voimassa, että liikkuvuudessa. Lisäksi Biocircuit mahdollistaa tulosten seurannan, ja kertyvän tiedon hyödyntämisen tulevien kuntoutusohjelmien suunnittelussa. Järjestelmä ei siis vastaa pelkästään käyttäjän tämän hetken tarpeita, vaan optimoi kuntoutusta nopeuttaen tulosten saavuttamista.

Voiman ja kestävyyskunnon yhdistäminen

 

  • Lia Terapian nykyinen ratkaisu koostuu yhdistelmästä voima- ja kestävyyslaitteita. Automaatio-ohjattu harjoittelumenetelmä on kokonaiskestoltaan 30 minuuttia, ja se sisältää etukäteen ajastetut intervallit sekä kestävyysharjoittelulle, että voimaharjoittelulle. Ohjelmat tarjoavat tehokkaita, haastavia ja vaihtelevia harjoituskertoja. Biofeedbackin kautta potilaat voivat helposti mitata ja verrata tuloksiaan harjoituskertojen välillä.

Biocircuit

Voimaharjoittellu

 

Biostrength REV

Juoksomatot

Potilasseuranta ja Biofeedback

 

Edistymisen seurantaa varten potilaat kirjautuvat Technogym Appiin tai Mywellness Cloudiin tietokoneella. Harjoitusdatasta muodostuu selkeä kuva yksittäisestä harjoituskerrasta, ja datan avulla pystytään seuraamaan myös potilaan kokonaisvaltaista edistymistä. Mywellness Cloud ja Technogym App ovat digitaalisia ratkaisuja, jotka antavat potilaille ja terapeuteille syvällisemmän käsityksen jokaisesta harjoituksesta, ja potilaan kehityksestä ajan myötä.

Sitoutuminen tehokkaiden harjoitusohjelmien kautta

 

Ohjelmien lyhyt kesto ja selkeät palautteet ovat olleet olennaisia tekijöitä treenimotivaation luomisessa, ja automaatio-ohjattua Biocircuit harjoittelua käytetäänkin erityisesti aloittelijoiden ja vähemmän harjoituskokemusta omaavien potilaiden toimesta.

 

Biocircuit ei ole toiminut pelkästään kuntoutusprosessin työkaluna, vaan myös luonnollisena polkuna pidempikestoiseen jäsenyyteen keskuksessa. Biocircuit varmistaa turvallisen ja tehokkaan kuntoutuksen, mutta sen lisäksi se vahvistaa potilaan hallinnan kokemusta ja siitä seuraavaa positiivista kokemusta liittyen omaan harjoitteluun. Tämä lisää selkeästi halua jatkaa harjoittelua kuntoutusvaiheen jälkeen.

  Merkityksellinen kokemus

 

”Biocircuitin onnistunut käyttöönotto ei liity ainoastaan laitteiden teknisiin ominaisuuksiin, vaan ennen kaikkea kykyyn luoda merkityksellinen harjoituskokemus potilaille,” sanoo toimitusjohtaja ja manuaaliterapeutti Oddvar Knutsen.

 

Nopeampi edistyminen ja tulokset ovat saaneet potilaiden oman panoksen tuntumaan merkitykselliseltä. Biofeedback mahdollistaa meille fysioterapeuteille helpomman tavan tunnistaa potilaan parannuspotentiaali ja suunnitella tulevaisuuden toimenpiteitä. Koska ratkaisu keskittyy yksilölliseen harjoittelukokemukseen, ja kehityksen seurantaan, toimii Biocircuitin meille sekä harjoitus- että kuntoutusvälineenä samassa paketissa.

 

Kuvat: Jonas Sjögren/Destinasjon Trysil

Anna meidän auttaa sinua harjoitustilasi kanssa

Lähetä meille viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Se voi koskea harjoitustilaa tai harjoitusratkaisujen integrointia klinikallasi. Konsulttimme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

lia-terapi-potilaasta-pitkaikaiseksi-asiakkaaksi-qicraft-finland