Cable_Stations_sarja

Technogym painopakkalaitteet

Technogymin painopakkalaitteet on suunniteltu koko kehon lihasvoiman kasvattamiseen. Kuntosalilaitteet ovat vuosikymmenten pitkän kehitystyön tulos. Voit myös painottaa harjoittelussa juuri sitä lihasryhmää mitä tahdot kehossasi kehittää. Technogymin painopakkalaitteilla voit myös kehittää lihaskestävyyttä ja räjähdysvoimaa.

 

Aloittelijoille ja ammattilaisille

Technogymin kuntoilulaitteita käyttävät kuntoilijat ja ammattilaiset ympäri maailman.  Tuotevalikoima on todella laaja ja kaikki laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Siksi niin monet kuntosalit ja yritykset, joissa on kuntoilutila, valitsevat Technogymin omakseen.

 

Lääketieteellisesti sertifioitu laite

Technogym kuntosalilaitteet sisältävät myös lääketieteellisesti IFI-sertifioituja laitteita, joiden avulla voidaan parantaa ja helpottaa harjoittelua käyttäjille, jotka saattavat kärsiä kognitiivisista ja liikkuvuuteen liittyvistä ongelmista.

 

Luottamus kaikkiin tuotteisiimme

Tarjoamme maailmanlaajuista tukea kaikille tuotteillemme, joten voit varmistaa, että Technogym-tuote on paras alallaan pitempään. Tämä tarkoittaa sitä, että se tarjoaa sinulle edelleen turvallista, johdonmukaista ja tehokasta kuntoharjoittelua. Olemme myös ylpeitä olleet olympialaisten ja paralympiakisojen kuntoilulaitteiden viralliset toimittajat viimeisten 20 vuoden ajan, mikä tarkoittaa, että kehittyneet tuotteet ovat olleet olennainen osa maailman hienoimpia urheilijoita.

Tutustu laajaan laitevalikoimaamme ja valitse omasi.

painopakkalaitteet-monta-eri-laitesarjaa-joista-valita-qicraft-finland