Farhad on työskennellyt Qicraftilla vuodesta 2013. Ennen sitä hän työskenteli SATS Oy:llä kouluttajana 2001 alkaen ja sen jälkeen SATS Ruotsin toimitusjohtajana 2013 saakka. SATS:in aikana hän sai kokemusta kaikista tehtävistä, joita yrityksessä oli kuten henkilökohtaisesta valmentajasta, vastaanotosta, aluepäällikönä sekä piirijohtaja toimimisesta. Hän on työskennellyt myös Nautilusissa ennen SATS:in aikaa ohjaajana ja henkilökohtaisena kouluttajana. Farhadilla on kamppailulajitausta ja  hän on harrastanut pitkään seuraavia lajeja: Tae Kwon Do, Muay Thai, potkunyrkkeily.

Hän on ollut aktiivinen kuntosalialalla vuodesta 1998 lähtien.

Farhad on tehokas työntekijä ja samalla sinnikäs sekä erittäin tavoitteellinen kaikessa, mitä hän tekee. Kolme hanketta, joita Farhad on pitänyt erityisen tärkeinä: Pohjoismainen matka Qicraftissa, asiakasmatka ja sisäinen arvomatka.


Koulutus

  • Fil kand tiedotus ja viestintä
  • Ekonomi, yritykset
  • Juridisia kursseja korkeakoulussa
  • Lisensoitu ohjaaja, SAFE
  • Lisensoitu PT ja ohjaaja, SAFE ja Nautilus

Koulutusta seuraavasta: Adventum, Dale Carnegie, IESE Business School, Mercuri int., Skillspartner, Sällma, Mindset, SAFE johtaminen, myynti-, palvelu-, puhetaito ja esitystekniikka ja opetusmenetelmät, fysiologia ja anatomia.

farhad-jabbari-qicraft-group