kuntoilua etänä etävalmennus mywellness

Technogym digitaaliset palvelut

Technogymin digitaalisten palveluiden avulla olet aina ajan tasalla

Technogym on maailman johtava yritys liikunta-, hyvinvointi- ja urheiluteknologian digitaalisten palveluiden saralla. Technogymin digitaalisten palveluiden avulla kuntokeskukset ja muut hyvinvointipalveluja tarjoavat operaattorit voivat tarjota vertaansa vailla olevia käyttökokemuksia loppukäyttäjille missä ja milloin tahansa.

Teknologia ja innovaatiot ovat aina edustaneet vahvaa osaa Technogymin DNA:ssa: Vuonna 1996 Technogym lanseerasi ensimmäisen ohjelmiston, joka hallitsee kuntosaliharjoittelua, vuonna 2003 lanseerattiin ensimmäinen kuntolaitteisiin integroitu TV-näyttö, vuonna 2007  julkistettin ensimmäinen online-kuntolaite ja vuonna 2012 ensimmäinen liikunta-alan pilvipalvelu.

Technogym ei pysähdy milloinkaan, vaan se parantaa yhä edelleen digitaalisia palvelujaan. Nyt 2020-luvulla Mywellness for Professionals tuo uusia toimintoja operaattoreille ja ammattilaisille, joiden avulla he saavat tukea työhönsä ja liiketoiminnan kehittämiseen riippumatta paikasta, missä ja milloin tahansa.

 

Lue lisää: Mywellness Liiketoiminnan tukena

technogym-digitaaliset-palvelut-qicraft-finland