Tuotteet

MYRUN Technogym – juoksumatto

KuvaTechnogym

MYRUN Technogym® – juoksijoiden kehittämä juoksumatto juoksijoille

MYRUN_woman_landscape

MYRUN Technogym ® on juoksumatto, joka auttaa käyttäjää parantamaan juoksutekniikkaansa. Se on täysin uusi ja uniikki juoksumattoratkaisu teknologiaominaisuuksiensa ansiosta. iPad integraatio on täydellinen MYRUN sovelluksen kautta.MYRUN Technogym ® juoksumaton minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu sopii useampiin ympäristöihin.

TG-MyRun-RUNNING-RATE-1024x571

Parempi juoksutekniikka
Technogym® RUNNING RATE indeksi auttaa käyttäjää parantamaan juoksutekniikkaansa ja samalla vähentämään loukkaantumisriskiä. MYRUN Technogym ® -juoksumatto antaa käyttäjille reaaliaikaista palautetta askelpituudesta, askeltiheydestä ja liikkeestä sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tämän visuaalisen palautteen avulla jokaisesta käyttäjästä voi tulla nopeampi ja tehokkaampi juoksija.

Mukautuva alusta
Juoksumaton innovatiivinen pinta optimoi askelluksen ja vaimennuksen suhdetta, jonka avulla se mukautuu jokaisen käyttäjän kävely- ja juoksutyyliin. Tämä tekee harjoittelukokemuksesta ainutlaatuisen ja samalla turvallisen vähentämällä loukkaantumisriskejä. Sulavaa ja hiljaista juoksua, jopa 20 kilometrin tuntivauhdilla.

Oikea ohjelma juuri sinulle
MYRUN Technogym ® -juoksumaton avulla harjoittelustasi tulee hauskempaa ja tehokkaampaa. Voit suunnitella jokaisen harjoituksesi henkilökohtaisten tarpeiden tai tavoitteiden ympärille.

TG-MyRun-Music-1024x860Run to the Beat – Juokse rytmiin
MYRUN Technogym ® tunnistaa käyttäjän juoksurytmin ja luo sen perusteella uniikin soittolistan jokaiselle käyttäjälle. Toiminto RUNNING MUSIC valitsee kappaleita käyttäjän iPadista, jotka parhaiten sopivat käyttäjän nopeuteen ja mukautuu saumattomasti myös juoksurytmiä muutettaessa. Enää ei tarvitse vaihtaa kappaleita väärän temmon vuoksi, vaan voi keskittyä harjoitteluun keskeytyksettä.

Älykäs ja ympäristöystävällinen
MYRUN Technogym ® juoksumatossa on Wake Up -sensori, mikä tunnistaa kun astut juoksumatolle ja se kytkeytyy päälle automaattisesti. MYRUN Technogym ® on ainoa ympäristöystävällinen juoksumatto kategoriassaan, johtuen sen erittäin vähäisestä virrankulutuksesta valmiustilassa (alle 0,5 W).

Tutustu tarkemmin MYRUN juoksumattoon