Uutiset

UUTUUS! Group Cycle – A Ride to Remember

KuvaTechnogym

Lanseeraamme Technogymin uuden Group Cycle -sisäpyöräilykonseptin 

Technogym Group Cycle – «a ride to remember»

Jokainen kaipaa hieman seikkailua ja jännitystä sekä inspiraatiota ja motivaatiota harjoittelemiseen. Mitä tulee ryhmäliikuntaan, se usein tarkoittaa elämysten jakamista toisten kanssa. Group Cycle – Technogymin uusi sisäpyörä – on kaikkea sitä, mitä jäsenet toivovat harjoittelulta, alusta loppuun!

Group Cycle
Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle sisäpyöräily

TechnogymRyhmäliikunta - Group Cycle sisäpyöräily

Lue lisää

Technogym Group Cycle on maailman ensimmäinen ja ainoa sisäpyörä, joka toimitetaan ryhmäliikuntaan integroidun järjestelmän kanssa. Se mittaa wattia, sykettä, kadenssia, etäisyyttä ja kaloreita koko harjoittelun ajan. Tulokset näkyvät pyörän konsolilla, tallentuvat harjoituskirjastoon ja voidaan haluttaessa näyttää koko ryhmälle wi-fin kautta valkokankaalle. Tämä on ainoa järjestelmä, minkä tarvitset- ja se tulee sisäpyörien mukana.

«Tulevaisuuden ryhmäliikunta tulee käsittämään paljon erilaisia kokemuksia ja samalla sisältämään digitaalisia ratkaisuja, joissa käyttäjät voivat seurata harjoituksiaan ja kehitystään luonollisena integroituna osana. Group Cycle –konseptin avulla voimme tarjota tulevaisuuden harjoittelua jo tänään ” – Farhad Jabbari, COO, Qicraft Group.

Group Cycle luo jäsenille täydellisen pyöräilykokemuksen motivoivan palautteen, musiikin ja videon välityksellä. Ohjaaja voi helposti hallita tuntia kosketusnäytön avulla sekä ohjata ja sitouttaa kaikkia jäseniä koko harjoituksen ajan.

Group Cycle Group

Varma ja tarkka mittaus

Pyörän magneettinen vastuksenasetus varmistaa erittäin luotettavan watti-mittauksen (+/- 2%). Lisäksi käyttäjät voivat helposti kirjautua omaan henkilökohtaiseen profiiliinsa ja seurata harjoitustuloksiaan .

GC_console_1024x668

Helpot säädöt

Pyörää on erittäin helppo säätää patentoidun ”on-the-fly” säätöjärjestelmän ansiosta. Käyttäjä voi vain yhdellä otteella säätää satulaa ja tankoa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, kaikki pyörän päällä istuen. Magneettinen vauhtipyörä takaa tasaisen, jatkuvan vastuksen koko harjoituksen ajan.

GC_instructor_732x1024

Technogym Group Cycle spinning pyörä on saatavilla Qicraft Finland Oy:n toimittamana Suomessa, tammikuussa 2016.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle

Lue lisää

 

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info