Tuotteet

Esittelyssä Selection 900

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Technogymin Selection-sarja on alan suunnannäyttäjä

Technogymin Selection-sarja on lähes 20 vuoden ajan ollut suunnannäyttäjä alalla ja asettanut standardin kuntosalilaitteiden biomekaniikalle, käyttäjäystävällisyydelle, mukavuudelle ja muotoilulle. Miten on mahdollista yhä edelleen parantaa maailman eniten kopioitua, käytettyä ja testattua laitesarjaa?

Vastaus on Selection 900. Uusi painopakkalaitesarja. Innovatiivinen muotoilu, mukavuus ja käyttäjäystävällisyys ovat Technogymin Selection 900 -sarjan tunnusmerkkejä. Täydellinen valikoima painopakkalaitteita, jotka on suunniteltu kaiken tasoisille käyttäjille aloittelijoista aina kokeneempiin.

Selection 900 -sarja on liitetty UNITY MINI -näyttöön, jossa on intuitiivinen käyttöliittymä, mikä mahdollistaa tuloksellisen voimaharjoittelun.

Tutustu Selection 900 -sarjaan ja tapasi harjoitella muuttuu ikuisesti!


DESIGN JA LAATU
Uusi materiaali penkissä sekä selkänojassa, mikä tekee harjoittelusta mukavampaa. Tyylikäs materiaali kestää myös aikaa ja kulusta entistä paremmin.

Uusi kestävä metallista muotoiltu tyylikäs kotelo, joka suojaa painopakkaa ja mahdollistaa laitteiden numeroinnin, mikä tekee harjoittelusta helpompaa, niin asiakkaille kuin ohjaajille ja muille kuntokeskuksen työntekijöille.

Logon väri on muuttunut keltaisesta hopeaan, jotta se sulautuisi helpommin kaikkiin mahdollisiin ympäristöihin ja kuvastaisi paremmin premium-tasoa.

Jokaisessa laitteessa on samanlaiset tyylikkäät ja kätevät telineet henkilökohtaisille tavaroille.

PAREMMAT OMINAISUUDET

Jokaisessa laitteessa on visuaalinen kirkkaan keltainen merkki, jotta kokemattomatkin käyttäjät voivat helposti asettaa laitteen säädöt oikeaan asentoon ilman ohjaajan apua.

INNOVATIIVINEN TEKNOLOGIA

UNITY MINI – henkilökohtainen valmentajasi – ensimmäinen virtuaalinen valmentaja painopakkaharjoittelussa. Kehittyneen palaute- ja harjoitusopastuksen ansiosta se mahdollistaa markkinoiden tehokkaimman ja mielenkiintoisimman harjoituksen. UNITY MINI lataa harjoitustiedot automaattisesti käyttäjän omaan mywellness-tiliin.

UNITY MINI – 7-tuuman värillinen kosketusnäyttö, joka on kytketty WI-FI:iin. STRENGTH PILOT (kuvassa yllä) ohjaa harjoittelussa esimerkiksi toistoja, tempoa, ja lepoaikaa, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa.

START – ALOITUS
Useita eri kirjautumisvaihtoehtoja esimerkiksi harjoitusdatan kirjaamiseen ja ohjelmien lataamiseen.

AINA YHDISTETTY
Kaikki harjoitustiedot tallennetaan automaattisesti (jos käyttäjä on kirjautuneena sisään) omaan mywellness-tiliin.

TESTAA
Erilaisia testimahdollisuudet mm. voiman, liikkuvuuden ja tempon mittaamiseen.

EI KOSKAAN YKSIN
GUIDE ME -toiminnon ansiosta käyttäjä saa aina opastusta, kuinka suorittaa liikkeet parhaalla mahdollisella tavalla.

KIERTOHARJOITTELU
Saa vaihtelevuutta harjoitteluun, pidä hauskaa ja vahvistu käyttämällä CIRCUIT TRAINING -toimintoa.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info