Uusi Technogym Visio 

  • – Touch and Train

Technogym Visio on uusi digitaalinen alusta, joka tuo opastusta ja treenivinkkejä harjoitteluun.

Laaja sisältökirjasto mukaansatempaavine harjoituksineen on vain klikkauksen päässä.

Technogym Visio-näyttö on nappivalinta työpaikan tai hotellin kuntoilutilaan, sekä ilman henkilökuntaa operoivan kuntokeskuksen tiloihin. Technogym Visio on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen henkilökohtaista opastusta, treenivinkkejä ja koukuttavia harjoitussisältöjä. Käyttäjä pääsee hyödyntämään näytön kautta erilaisia treenejä ja harjoituksia, jotka on räätälöity käytettävissä olevien laitteiden ja yksilöllisten harjoittelutavoitteiden ja -tarpeiden mukaan.

 

32 tuuman näyttö tuo Technogymin koukuttavat harjoitussisällöt suoraan käyttäjälleen. Näyttö mahdollistaa henkilökohtaisemman treenikokemuksen, joka on mukautettavissa käytettävissä oleviin laitteisiin.

 

Technogym Visio on oiva työkalu myös personal trainerille. Näyttö mahdollistaa keskittymisen harjoituksen seuraamiseen sekä palautteen antamiseen, kun valmentajan ei tarvitsee enää keskittyä ajan seurantaan. Sekä personal trainer, että kuntoilutilavastaava voivat luoda ja ladata Technogym Visioon myös omia videoita sekä harjoitussisältöjä.  

 

Laajan sisältökirjaston ansiosta käyttäjät voivat valita yhä tavoitteellisempia treenisisältöjä hyödyntämällä Technogym Sessions-harjoituksia, sekä ohjattuja videoita. Ohjattujen videoiden avulla on helppo tutustua erilaisiin treenimuotoihin. Treenivalikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia harjoituksia aina esimerkiksi HIIT- ja voimaharjoittelutreeneistä joogaan ja pilatekseen asti. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi valita Technogym Routines-harjoituksia ja keskittyä treenaamaan omaan tahtiin. Video- ja ääniohjeet auttavat harjoitteissa. Tarjolla on myös räätälöityjä harjoitusohjelmia opasteiden ja ajastinasetusten kera.

 

Sisäänkirjautuminen ja oman harjoitusdatan seuranta sujuu kätevästi Technogym App-treenisovelluksen kautta. Oman edistymisen ja treenikokemuksen parantaminen onnistuu nyt entistä kätevämmin ​​missä ja milloin tahansa.

 
technogym visio näyttö
Technogym Visio on tehokas treenikokemusta parantava ratkaisu kaikentyyppisiin tiloihin ja liiketoimintoihin, joiden tavoitteena on mahdollistaa henkilökohtaisempi liikuntaharjoittelu. Näytön operoiminen ei edellytä paikan päällä olevaa henkilökuntaa. Technogym Visio monipuolistaa ja tehostaa sekä yksin, että personal trainerin kanssa suoritettavaa harjoittelua. Näytön avulla muutat minkä tahansa ilman henkilökuntaa toimivan kuntoilutilan koukuttavia ja yksilöllisiä treenikokemuksia tarjoavaksi tilaksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

technogym-visio-nytt-opastaa-harjoittelussa