Tuoteuutuus

Technogym tuo markkinoille ensimmäisen all-in-one sisäpyörän

KuvaTechnogym

Technogym Ride yhdistää sisäpyörän ja pyöräilyn suosikkisovellukset

Moni triathlonisti ja aktiivipyöräilijä haaveilee pyöräilystä Alpe d’Huezilla, Dolomiiteilla tai Islannin ylängöillä. Nyt se on mahdollista kotoa käsin. Technogym Ride on ensimmäinen sisäpyörä, tuo sisätiloihin aivan uudenlaisen ja aidontuntuisen pyöräilykokemuksen yhdistettyä pyöräilijöiden suosimiin sovelluksiin, jotka ovat käytettävissä suoraan pyörän suurelta näytöltä.

Pyöräilijöiden suosikkisovellukset ovat nyt vain yhden klikkauksen takana ja pyörätreeni voi alkaa ilman aikaa vieviä asetusten tai säätöjen laittoa. Pyörään integroitu 22 tuuman kosketusnäyttö tekee Technogym Ridesta ensimmäisen pyörän, joka mahdollistaa suoran pääsyn pyöräilijöiden suosikkisovelluksiin. Tarjolla on esimerkiksi Zwift, Strava, ROUVY* ja TrainingPeaks, unohtamatta  Netflixiä, Eurosportia ja muita harjoitusohjelmia.

* Rouvy- ja Technogym Trainers -sisällöt edellyttävät unlimited-tilausta. Lue lisää Technogymin tilaustyypeistä yksityisasiakkaille täältä.

 

Ulkona pyöräilyn tuntu sisätiloissa

Uusi Technogym Ride on syntynyt intohimosta pyöräilyyn: se on suunniteltu yhdessä maailman parhaiden pyöräilijöiden kanssa. Technogym on tehnyt yhteistyötä pyöräilyeliitin kanssa jo yli 30 vuoden ajan, aluksi Gianni Bugnon MG-Technogym-ammattitiimin kanssa ja vuodesta 2000 lähtien olympialaisten virallisena toimittajana.

Technogym Ride on suunniteltu jäljittelemään ulkona pyöräilyn tunnetta. Näytön kautta voi pyöräillä pitkin maailman kuuluisimpia pyöräilyreittejä. Treenaaja voi myös hyödyntää TNT (Technogym Neuromuscular Training) -ohjelmia parantaakseen omaa suorituskykyään tai luomalla oman harjoitusohjelman, joka on räätälöity henkilökohtaisiin harjoitustavoitteisiin perustuen.

Technogym Ride sopii yhtä hyvin sekä aloittelijoille, että ammattipyöräilijöille.

 

Technogym Ride on tehokas kuntopyörä, joka sopii täydellisesti kotitreeniin

Technogym Ride pyörän vaihteita voi vaihtaa aivan kuten kilpapyörässä ja reaktioaika 0 – 1000 wattia on vain 0,5 sekuntia. Pyöräilytuntuma on mahdollisimman todentuntuinen ja kilpapyörää jäljittelevä.

Technogym Ride pyörällä harjoittelu on hiljaista, joten treeni ei häiritse muita samassa tilassa olevia. V-muotoisen runkorakenteen ansiosta se sopii koolle 50-58+. Säädettävät poljinkammet voidaan asettaa kolmeen asentoon, optimaalisen asetuksen löytämiseksi. ”Pikapainikkeilla” voi helposti muuttaa erilaisia ​​vastuksia (vakiovoima, kaltevuus, FTP-prosentti).

Voit testata Technogym Ride-pyörää Qicraftin Vantaan showroomilla, varaa oma testiaikasi!