Lehdistötiedote

Uusi yhteistyö Technogymin ja Samsungin välillä

Helsinki, Suomi – 19. syyskuuta 2024

Samsung Smart TV tuo harjoitukset suoraan kotiisi Technogym-sovelluksen avulla

Uusi kuntoilusovellus tarjoaa käyttäjille mukaansatempaavia, valmentajan ohjaamia harjoitussessioita, jotka perustuvat sekä kehonpaino- että laiteharjoituksiin Samsung Daily+ -alustalla.

Voimme ylpeänä ilmoitta yhteistyöstä Samsung Electronics Co., Ltd. kanssa. He lanseeraavat uuden kuntoilusovelluksen Samsung Daily+ -alustalle, mikä laajentaa Samsungin vuoden 2024 televisioiden terveys- ja hyvinvointipalveluja. Sovellus tarjoaa henkilökohtaisesti räätälöityjä treenirutiineja ja sisältää sekä laitteilla tehtäviä että kehonpainoharjoituksia, mikä mahdollistaa monipuolisen harjoittelukokemuksen kotona.

”Vuonna 2024 Samsung TV -käyttäjät voivat nähdä television paitsi viihdekeskuksena myös keinona rikastuttaa elämäntyyliään – erityisesti kuntoilun osalta”, sanoo Demian Hyun, Vice President and Head of the Experience Planning Group of the Visual Display Business, Samsung Electronics. ”Olemme innoissamme voidessamme tuoda Technogymin Samsung-televisioihin, koska kokemus täydentää tavoitettamme tarjota käyttäjille mukaansatempaavia ja yksilöllisiä kokemuksia.”

”Technogym-ekosysteemimme avoimen alustan strategian puitteissa integraatio Samsung-televisioiden kanssa on jälleen yksi askel kohti suuremman kuluttajakunnan tavoittamista hyvinvointivisiossamme, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää säännöllisen liikunnan avulla”, sanoi Nerio Alessandri, Technogym-yrityksen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Valmentajan ohjaamat harjoitukset ja räätälöidyt ohjelmat

Technogym-sovellus tarjoaa yli 130 valmentajan ohjaamaa harjoitusta, joiden avulla käyttäjät voivat saavuttaa tavoitteensa, parantaa suorituskykyään ja pysyä motivoituneina. Harjoitukset vaihtelevat korkean intensiteetin kardio- ja kehonpainorutiineista rauhoittaviin joogatunteihin, pilatekseen ja meditaatioon, ja ne kaikki on suunniteltu Technogymin sertifioitujen valmentajien johdolla erityisesti suoritettavaksi television edessä.

Kirjauduttuaan Technogym-sovellukseen Samsung Daily+ -alustalla käyttäjä pääsee käsiksi räätälöityihin harjoitusohjelmiin, jotka on suunniteltu vastaamaan henkilökohtaisia tavoitteitta, olipa kyseessä sitten voiman kasvattaminen, kestävyyden parantaminen tai yleisen terveyden edistäminen. Sovellus seuraa ja kirjaa edistymistä sekä tarjoaa henkilökohtaisia suosituksia varmistaen, että harjoitteluohjelma mukautuu käyttäjän kehittymiseen.

Technogym-sovellus ei kuitenkaan tarjoa vain yksilöllisiä harjoituksia. Se kokoaa myös suositut harjoitussessiot, kuten ”Most performed Routines” ja ”Most Loved Session Episodes”, jotka eivät keskity pelkästään kuntoiluun, vaan yhteisön rakentamiseen, trendien jakamiseen ja toistensa motivoimiseen yhteisen kuntoilukokemuksen kautta.

Kattavat harjoitteluvaihtoehdot – missä ja milloin tahansa

Technogym-sovellus Samsung-televisioissa nostaa kotikuntoilun uudelle tasolle tarjoamalla käyttäjille erittäin kätevän ja helpon pääsyn harjoituksiin. Perussovellus on ilmainen, mutta tarjolla on myös premium-tilausvaihtoehto, joka tarjoaa pääsyn eksklusiiviseen ja syvällisempään harjoittelusisältöön. Käyttäjät voivat vaivattomasti seurata harjoitushistoriaansa millä tahansa laitteella Technogym-tilinsä kautta, varmistaen jatkuvan ja yhtenäisen kokemuksen.

Sovellus yhdistää Samsungin huikean näyttöteknologian ja Technogym-laitteilla tehtävät erikoistuneet harjoitusohjelmat, tarjoten kokonaisvaltaisia harjoitussessioita.

Käyttäjät voivat selata laajaa ja monipuolista videoharjoituskirjastoa, johon kuuluu voima-, jooga-, kardio-, pilates-, meditaatio- ja kehonpainoharjoituksia. Valittavana on eri tasoja aina aloittelijasta edistyneeseen, ja uusia harjoituksia julkaistaan säännöllisesti, jotta kokemus pysyy tuoreena ja innostavana. Lisäksi Samsung TV -käyttäjät voivat ladata Technogym-mobiilisovelluksen ja käyttää henkilökohtaista profiiliaan samoilla tunnuksilla missä ja milloin tahansa.

 

Lisätietoja varten voit olla yhteydessä:

Kjell Olav Engen
Chief Commercial Officer
Sähköposti: Kjell.Olav.engen@qicraft.no
Puhelin: +47 977 69 852

 

Tietoja Samsungista

Samsung Electronics inspiroi maailmaa ja muokkaa tulevaisuutta mullistavilla ideoilla ja teknologioilla, jotka antavat ihmisille mahdollisuuden löytää uusia kokemuksia. Keskittyessään jatkuvasti innovaatioihin ja keksintöihin, Samsung määrittelee uudelleen televisioiden, älypuhelimien, puettavien laitteiden, tablettien, digitaalisten kodinkoneiden, verkkojärjestelmien, muistin, LSI- järjestelmän sekä foundry- ja LED-ratkaisujen maailmat.

Samsung Electronics on sitoutunut parantamaan globaalia yhteisöä ja tuomaan markkinoille uraauurtavia innovaatioita, jotka rikastuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää.

 

Tietoja Technogymista

Technogym on maailman johtava kuntoilulaitteiden ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen valmistaja. Technogym tarjoaa kuntoilulaitteet ja ratkaisut sekä yksityiskoteihin, että työpaikoille, terveyssektorille, hotelleihin ja kuntokeskuksiin. Technogymin ekosysteemi koostuu laitteista ja niihin yhdistetyistä  digitaalisista palveluista, on-demand-harjoittelusta ja sovelluksista. Nämä yhdessä mahdollistavat yksilöllisen treenikokemuksen jokaiselle käyttäjälle milloin tahansa ja missä tahansa: kotona, kuntosalilla tai tien päällä.

Yli 55 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-laitteilla yli 85 000:lla kuntosalilla ja 500 000:ssa yksityiskodissa maailmanlaajuisesti. Technogym on valittu useiden olympialaisten viralliseksi laitetoimittajaksi, mukaan lukien vuoden 2024 Pariisin olympialaiset.