Lehdistötiedote

Uusi merkittävä kumppanuus SATSin kanssa huippuluokan HIIT-tuntien tarjoamiseksi

Helsinki, Suomi – 10. syyskuuta 2024

Technogym Nordic on ylpeä voidessaan ilmoittaa uudesta kumppanuudesta Pohjoismaiden suurimman kuntokeskusketjun, SATSin, kanssa. Yhteistyön myötä Technogymin innovatiiviset SKILLRUN-juoksumatot tulevat osaksi SATSin HIIT-tunteja ketjun laajassa kuntosaliverkostossa. 

Tämä sopimus on merkittävä virstanpylväs molemmille yrityksille heidän yhteisessä pyrkimyksessään parantaa SATSin jäsenten treenikokemusta. Technogym SKILLRUN -juoksumatto, joka tunnetaan edistyneistä suorituskykyominaisuuksistaan, tarjoaa SATSin jäsenille ainutlaatuiset mahdollisuudet optimoida harjoitteluaan  – olipa kyseessä sitten kokenut urheilija tai kuntoliikunnan harrastaja.

”Olemme valtavan innoissamme yhteistyöstä SATSin kanssa ja voidessamme tukea heitä kunnianhimoisten HIIT- ja ryhmäliikuntatuntien laajentumis- ja kehittämissuunnitelmiensa osalta. SKILLRUN on suunniteltu venyttämään harjoittelun rajoja, ja olemme vakuuttuneita, että SATSin jäsenet hyötyvät merkittävästi tämän lisäyksen ansiosta.”, Technogym Nordicin toimitusjohtaja Farhad Jabbari sanoo.

TECHNOGYM SKILLRUN -juoksumaton integroiminen SATSin HIIT-tunteihin tukee SATSin laajempaa strategiaa parantaa tarjontaansa ja mahdollistaa jäsenilleen edistyksellisiä ratkaisuja kuntoiluun. ”Tämä yhteistyö korostaa sitoutumistamme tarjota parhaita mahdollisia ryhmäliikuntakokemuksia jäsenillemme. SKILLRUNin kehittyneet ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan HIIT- ja ryhmäliikuntaohjelmiimme,” sanoo Alexander Myers, SATSin Nordic Head of Concept & Equipment.

Tämä kumppanuus ajoittuu erinomaiseen aikaan SATSille, sillä yhtiö on jatkanut vahvaa kasvuaan ja taloudellista menestystään. Viimeisimmän neljännesvuosiraportin mukaan SATS on osoittanut vahvaa taloudellista suorituskykyä, ja EBITDA on kasvanut merkittävästi samalla kun velkataakka on vähentynyt. Analyytikot ovat kehuneet yhtiön kykyä tuottaa tasaista tulosta ja korostaneet suunniteltuja osingonmaksuja ensi vuodesta alkaen myönteisenä merkkinä hyvin hoidetusta taseesta.

Kun SATS jatkaa kuntosaliverkostonsa laajentamista ja investointeja innovatiivisiin treenikokemuksiin, tämä kumppanuus tulee olemaan keskeisessä roolissa laadukkaiden, suorituskykyyn perustuvien harjoitteluratkaisujen tarjoamisessa jäsenille ympäri Pohjoismaita.

 

Lisätietoja varten voit olla yhteydessä:

Kjell Olav Engen
Chief Commercial Officer
Sähköposti: Kjell.Olav.engen@qicraft.no
Puhelin: +47 977 69 852

 

Tietoja SATSista

SATS Group on Pohjoismaiden johtava liikuntapalveluiden tuottaja. Yhtiöllä on 274 liikuntakeskusta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa, ja sillä on 719 000 jäsentä sekä 10 000 työntekijää, jotka ovat sitoutuneet kannustamaan mahdollisimman monia aktiiviseen elämäntapaan. Suomessa SATS-ketju toimii nimellä Elixia. 

 

Tietoja Technogymista

Technogym on maailman johtava kuntoilulaitteiden ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen valmistaja. Technogym tarjoaa kuntoilulaitteet ja ratkaisut sekä yksityiskoteihin, että työpaikoille, terveyssektorille, hotelleihin ja kuntokeskuksiin. Technogymin ekosysteemi koostuu laitteista ja niihin yhdistetyistä  digitaalisista palveluista, on-demand-harjoittelusta ja sovelluksista. Nämä yhdessä mahdollistavat yksilöllisen treenikokemuksen jokaiselle käyttäjälle milloin tahansa ja missä tahansa: kotona, kuntosalilla tai tien päällä.

Yli 55 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-laitteilla yli 85 000:lla kuntosalilla ja 500 000:ssa yksityiskodissa maailmanlaajuisesti. Technogym on valittu useiden olympialaisten viralliseksi laitetoimittajaksi, mukaan lukien vuoden 2024 Pariisin olympialaiset.