Artikkeli

Miksi Technogym?

KuvaTechnogym

Technogym on laatua arvostavan valinta

Unelma huippuluokan kuntoilulaitteista sai alkunsa Italiassa 35 vuotta sitten. Tänään Technogymin kuntoiluratkaisuja löytyy tuhansista kodeista, työpaikoista, kuntokeskuksista aina olympialaisiin asti. Technogym on myös monen huippu-urheilijan valinta.

Interior Design Video from Technogym on Vimeo.

Technogymin johtoajatuksena on hyvinvoinnin lisääminen arkeen liikunnan avulla (”The Wellness Lifestyle”). Helppokäyttöisten, laadukkaiden ja pitkäikäisten laitteiden avulla aktiivisuutta on helpompi pitää yllä. Laitteisiin yhdistettävä teknologia tarjoaa hyvän lisän treeniin, sillä harjoittelu- ja viihdesisällöt auttavat innostumaan liikunnasta ja pitäämään motivaatiota yllä.

Technogym tunnetaan myös huippuunsa hiotusta käyttökokemuksesta ja laitteiden tyylikkäästä designista. Aktiivista elämäntapaa suosiville ja laadukkaita harjoitteluvälineitä arvostaville Technogym on oikea valinta.

Käyttökokemus on Technogymin vision ja arvojen kulmakivenä. Harjoittelu voi joskus olla haastavaa, mutta oikeilla välineillä siitä voi tehdä helppoa ja motivoivaa.

Technogymin laitteet on kehitetty sekä toiminnallisuutta, että muotoilua silmällä pitäen. Niiden avulla on helppo luoda elegantteja ja laadukkaita kuntoilutiloja, jotka kestävät aikaa. Technogymin tavoitteena on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin ja voimaan hyvin.

5 syytä valita Technogym

technogym village

1. Ympäristöystävällisyys

Ympäristö on yksi Technogymin ydinarvoista, aina yrityksen pääkonttorina toimivasta Technogym Villagesta alkaen. Ympäristöarvot toteutuvat myös laitteiden valmistuksessa, jossa keskimäärin 95 % tuotteiden painosta kostuu kierrätettävistä materiaaleista. Lue lisää täältä.

technogym

2. Laatu

Technogym on korkeaa laatua arvostavan valinta. Korkealuokkaiset materiaalit ja huolella suunniteltu muotoilu takaavat laitteiden pitkäikäisyyden. Laitteet kestävät paremmin aikaa ja vaativat vähemmän varaosia. Laitteiden hankinta tai päivitys on investointi, jonka on täytettävä korkeat odotukset muun muassa sujuvan käyttökokemuksen suhteen.

Laatutekijöiden ansiosta Technogym on valittu 8 olympialaisten viralliseksi toimittajaksi, aina Sydneystä 2000 Pekingiin 2022 saakka. Monet huippu-urheilijat ja ammattilaisjoukkueet luottavat Technogymiin, sillä he tarvitsevat lajin tavoitteisiin suunniteltua harjoittelua ja välineitä. Myös yrityksissä ja yksityiskodeissa on yhä kasvava tarve laadukkaammille ja kestävämmille kuntoiluratkaisuille, joissa käyttökokemukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

3. Teknologia

Technogymin käyttäjäystävällinen teknologia kerää kiitosta aina huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin. Haaveiletko pyöräilystä Alpeilla tai haluatko seurata juoksutreenisi kehitystä? Ehkä kaipaat harjoitteluun lisää viihdettä tai ohjattuja tunteja? Haluaisitko liikkua yhdessä muiden kanssa virtuaalisesti? Näihin kaikkiin saat pääsyn kuntolaitteiden näytön tai mukana tulevan sovelluksen kautta. Technogymin ainutlaatuinen teknologia on muuttanut monen liikkujan käsityksen harjoittelusta, sillä sisältöjen myötä treenistä tulee elämys. Omaa edistymistä on sitäkin helppo seurata sekä kotona, että kuntokeskuksessa.

technogym design

4. Sisustussuunnittelu

Kuntokeskuksen, hotellin, työpaikan tai muun yrityksen kuntosalin menestys riippuu sen käyttöasteesta. Laitetoimitusten lisäksi Technogym suunnittelee kuntoilutiloja, joissa huomioidaan sekä käytettävissä olevan tilan koko, että toiminnan tarpeet ja tavoitteet. Laitteet on suunniteltu optimoimaan sekä harjoittelua, tilankäyttöä että treenikokemusta. Tilaan voi toteuttaa esimerkiksi eri teeman mukaan sijoiteltuja laitealueita. Tuloksena on tyylikäs ja tehokas tila, jossa on miellyttävä harjoitella ja johon on mukava tulla.

5. Helppokäyttöisyys

Kuntoiluvälineille asetetaan yhä korkeampia odotuksia. Itse harjoittelun tulisi olla riittävän kuormittavaa, mutta laitteiden käyttö ei saisi tuntua työläältä. Pitkän tuotekehityksen ja huippu-urheilijoiden kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Technogym-laitteiden käyttökokemus on hiottu huippuunsa. Suunnitteluvaiheessa on huomioitu jokainen yksityiskohta, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman sujuvaa. Kokeneet asiantuntujat neuvovat sekä laitteiden, että niihin liitettävän teknologian käytössä ja auttavat käyttäjää saamaan treenistä kaiken mahdollisen irti.

Kokonaisvaltainen treenikokemus

Mikä on ratkaisevin tekijä kuntoilulaitteiden valinnassa? Laatu, tekniikka, muotoilu, ympäristöarvot vai helppokäyttöisyys? Entä jos saisit nämä kaikki samassa paketissa? Technogym on oikea valinta silloin, kun et halua tinkiä yhdestäkään edellä mainitusta kriteeristä. Technogymin ratkaisut sopivat kaiken kokoisiin koteihin, kuntokeskuksiin ja yrityksiin.  Palveluihin kuuluvat kuntosalin tai kuntoilutilan suunnittelu, laitetoimitukset ja huolto.

Oletko kiinnostunut tietämään lisää Technogymin tuotteista ja ratkaisuista? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää!