Kampanja

Varaslähtö vuoteen 2020

KuvaTechnogym

Tammikuun sesonki on pian taas käsillä ja siksi haluammekin varmistaa, että kuntosalinne cardioalue on valmiina asiakasryntäystä varten. Ota varaslähtö vuoteen 2020 ja tilaa huikealla kampanjahinnalla Technogym Excite Run 600 juoksumatto tai useampikin. Nyt se kannattaa! Hinta on edullinen ja toimituksen saat tammikuulle. Maksat siis vasta ensi vuonna!

 Varaslähtö-kampanjahinta Technogym Excite Run 600  á 99 € / kk

Hinta alv. 0%. Leasing-sopimus 60 kk*). Rahdin ja asennuksen kanssa á 109 €/kk.

Huom: Tarjoushintaisia juoksumattoja rajoitettu erä!

*) Rahoitus vaatii rahoittajan normaalin luottopäätöksen. Vuokrahinnat ovat kiinteitä ja perustuvat 1.11.2019 tarkistettuun korkotasoon, rahoitushetkellä hinta tarkistetaan päivän korkotasoa vastaavaksi. 

Aiheeseen liittyvä tuote
Run 600 juoksumatto

TechnogymExcite 2016 - RUN 600 juoksumatto

Lue lisää

Technogym Run Excite 600 on vaativaankin käyttöön soveltuva helppokäyttöinen juoksumatto. Juoksum

aton hidas aloitusnopeus (0,4 km/h) on turvallinen, ja kovin vauhti riittää hyvällekin juoksijalle. Matalaan laitteeseen on mukava ja helppo nousta. Näytön painikkeista maton saa helposti käyntiin Quick Start -painikkeella ja valittua erilaisia ohjelmia sekä tehtyä kuntotestejä (submaksimaaliset testit, military testit).

Tyylikäs ja laadukas juoksumatto on suunniteltu ammattikäyttöön. Sillä on 30% alhaisempi melutaso kuin vastaavalla juoksumatto. Juoksumaton huippunopeus on 20 km/h ja enimmäiskaltevuus on 15%.

Ota meihin yhteyttä
Qicraft logo

Info

Info