Tuotteet

Uutuustuote toiminnalliseen harjoitteluun SKILLBENCH treenipenkki

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Info

Info

Info

Treenipenkki, jossa on kaikki

SKILLBENCH treenipenkki on ”All-In-One” ratkaisu toiminnalliseen harjoitteluun. Tällä kokonaisuudella saa tehtyä yli 200 erilaista harjoitusta tason ja tavoitteiden mukaan. SKILLBENCH on erittäin kompaktin kokoinen, joten se soveltuu hyvin pieneen tilaan täydelliseksi toiminnallisen harjoittelun asemaksi.

SKILLBENCH täydentää Technogymin SKILL LINE-sarjaa, josta ovat tuttuja jo nämä suosikkituotteet: SKILLMILL, SKILLRUN, SKILLBIKE, SKILLROW ja SKILLTOOLS.

SKILLBENCH – Suunniteltu maksimoimaan harjoittelun monipuolisuus

SKILLBENCH treenipenkki on suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen harjoittelu pienellä alueella, harjoittelun miellyttävyydestä ja tyylikkyydestä tinkimättä.

Käsipainoilla harjoittelun rajattomat mahdollisuudet

Kantikkailla Hexacon-käsipainoilla voi suorittaa niin yksittäisiä lihasryhmiä eristäviä harjoituksia kuin koko kehoa haastavia yhdistelmäliikkeitä. SKILLBENCH sisältää viisi paria käsipainoja: 2.5 kg, 3.5 kg, 5 kg ,7.5 kg ja 10 kg.

 

Voima ja liikkuvuus on vahva yhdistelmä

Kuminauhaharjoittelu yhdistää voimaharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun. SKILLBENCH treenipenkki sisältää kolme erivahvuista Power band kuminauhaa.

 

Core kuntoon keskikehoa haastamalla

Painokahvat tuovat uudenlaista vaihtelua ylä- ja keskikehon harjoitteluun. Painokahvoja on kolmea eri kokoa: 1, 2 ja 3 paunaa (1 pauna=0,45 kg).

 

Täydellinen yhdistelmä kompaktissa muodossa

SKILLBENCHin toiminnallisen harjoittelun välineet tarjoavat mahdollisuuden 200 erilaiseen harjoitukseen, mikä tekee siitä täydellisen kombinaation monipuoliseen harjoitteluun.

 

Tyylikäs muotoilu

SKILLBENCHin tyylikäs ja eleetön muotoilu mahdollistavat harjoitusaseman säilyttämisen asuintiloissa siististi. Kompaktin kokonsa ansiosta se ei vie turhaa tilaa, ja istuu helposti muuhun sisustukseen.

 

 

Helppo siirtää

Integroitujen renkaiden ansiosta SKILLBENCH treenipenkki on helppo siirtää käytön jälkeen säilytyspaikkaansa.

SKILLBENCHin koko: 37.6 x 44 x 113 cm, paino tyhjänä 35 kg ja 90 kg välineiden kanssa.

Käyttäjän maksimipaino: 120 kg.