Työpaikan kuntoiluratkaisut – ota yhteyttä

Työpaikan kuntoiluratkaisut – ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Corporate Health Specialist

+358 (0)400 764454

Kuntoiluratkaisut työpaikalle

Kaipaatko apua henkilöstön aktivointiin työpäivän aikana? Haluaisitko hyödyntää toimitilojasi tehokkaammin tarjoamalla henkilöstölle mahdollisuuden työpaikalla kuntoiluun?

joachim bartholdi

Hyvinvoinnin asiantuntijana pystyn auttamaan sinua tavoitteisiisi sopivien kuntoilulaiteratkaisujen totetuksessa. Hyvinvoinnin ja valmennuksen ammattilaisena olen saanut aktivoida ihmisiä terveempien elämäntapojen pariin jo reilun kahden vuosikymmenen ajan ja minulla on pitkä kokemus henkilöstön hyvinvointikokonaisuuksien toteuttamisesta. Toimin Qicraftilla Corporate Health Specialistina ja vastaan kuntoilutilojen- ja laiteratkaisujen suunnittelusta sekä toteutuksesta yritysasiakkaille.

Asiakkaillta kysyn ensin millaisia tavoitteita henkilöstön hyvinvoinnille on asetettu ja miten nykyiset ratkaisut tukevat niitä? Millaisia tuloksia on saavutettu tai halutaan saavuttaa? Ratkaisuvaihtoehtoja on runsaasti, riippuen tavoitteista ja yrityksen työnteon mallista.

Qicraft tarjoaa kuntoilulaiteratkaisut avaimet käteen-toimituksena

Kauttamme saat Technogym-kuntosalilaitteet ja niihin liittyvät digitaaliset palvelut ympäri Suomen. Oma huoltotiimimme pitää huolta laitteista koko niiden elinkaaren ajan, aina asennuksesta huoltopalveluihin asti.

Ota minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan millaisia tavoitteita yritykselläsi on henkilöstön aktivoinnin suhteen.

typaikan-kuntoiluratkaisut-ota-yhteytt