Miksi teknologia?

Miksi teknologia?

myrunning-logbook-main-img-header

Käsite “teknologia” voi tuntua uskomattoman laajalta – teknologia voi olla prosessi tai menetelmä, joka voi tarkoittaa liiketoimintaprosessia, ohjelmistoa tai jotain fyysistä tomintoa. Teknologialle ei ole mitään tarkkaa määritelmää. Meille Qicraftissa ”teknologia” tarkoittaa jotain konkreettista, jotain, joka kehittyy ajan myötä, ja jota voidaan tutkia ja tarkkailla.

Kun me Qicraftissa puhumme teknologiasta, me näemme valtavia mahdollisuuksia.

Teknologia luo mahdollisuuksia tarjota asiakkaille parempaa palvelua, lisätä asiakaspysyvyyttä, saadaa syvällisempää tietoa siitä jäsenistä ja luoda helmpommin räätälöityjä ohjelmia jokaiselle yksilölle. Teknologia auttaa sinua pääsemään lähemmäksi asiakkaitasi – myös lähemmäs ulkoilmaaan. Teknologian avulla asiakassuhde ei enää rajoitu fyysisesti kuntokeskuksen seinien sisäpuolelle.

Teknologia mahdollistaa yksinkertaisesti fiksumman työskentelyn. Olemme vakuuttuneita siitä, että tekniikka on keskeinen tekijä pyrittäessä visiomme – “saavuttaa hyvinvointi”.

Teknologiaan sitoutumista Technogymin innoittamana Mywellness Cloud alustan kautta. Tutustu videoon ja lue lisää mahdollisuuksista, jotka aukeavat Mywellness Cloudin avulla.

 

 

 

 

miksi-teknologia-qicraft-finland