Tuoteuutuus

Technogym Bike – Kuntosalille, hotelliin, toimistoon

KuvaTechnogym

Tarjoa kuntosalillasi huippuohjaajien vetämiä spinning-tunteja

Huikeat spinning-tunnit suoraan Lontoosta sinun kuntosalillasi? Se on nyt mahdollista! Technogym Bike tuo maailmanluokan treenielämykset pyörän näytölle, josta käyttäjä pääsee nauttimaan siitä live-lähetyksenä tai tallenteena kuntosalilla, hotellissa tai yrityksen kuntoilutilassa.

Live tunnit  suoraan Lontoosta

Live-tunnit ovat nimensä mukaisesti eläviä, ja ne tarjoavat elämyksellisiä striimejä suoraan kansainvälisiltä pyörästudioilta. Tunnelma nousee taatusti kattoon, kun tunnin vetäjänä on maailmanluokan ohjaaja. Valinnan varaa ohjaajissa on.

 

 

On-demand tuntien laaja kirjasto käytössä 24/7

Technogym Live virtuaalituntien alusta tarjoaa sisäpyöräily-treeniin innostavia tuntitallenteita englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Tuntitallenteet ovat aina valmiina. Tarjolla on niin perinteisiä spinning-tunteja kuin lihaskuntoa ja pyöräilyä yhdistäviä tunteja. Myös maisemat vaihtuvat tunnista toiseen.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

 

Miten Technogym Bike soveltuu kuntosalille?

Technogym Bike on täydellinen 24/7 virtuaalispinning -ratkaisu. Se tarjoaa ohjattuja treenejä ja virtuaalisia maisemareittejä erittäin laadukkaalla sisällöllä. Virtuaalispinning -ratkaisuna se soveltuu kuntosaleille, hotelleille ja yritysten kuntosaleille. Technogym Live näytön kautta käyttäjä voi osallistua elämyksellisille ja energisille spinning-tunneille missä vain, milloin vain.

Virtuaalispinning kuntosalilla

Kuvittele, millainen on tunnelma lontoolaisessa pyörästudiossa – valot, äänet, ilmapiiri.  Sinulla on mahdollisuus tarjota vastaava kokemus Technogym Bike -pyörän näytöltä. Technogym Bike avaa uusia mahdollisuuksia innostaa ja sitouttaa asiakkaita, jotka rakastavat spinning-treenejä.

Virtuaalispinning hotellihuoneessa

Koskaan ei ole ollut näin helppoa treenata hotellihuoneessa, omassa rauhassa. Technogym Bike tuo virtuaalispinning -mahdollisuuden hotellin asiakkaalle – silloin, kun hän itse haluaa nauttia mukaansa tempaavista sisällöistä suoraan maailman parhailta pyöräilystudioilta.

Virtuaalispinning yrityksen kuntosalilla

Anna työntekijöillesi mahdollisuus ladata patterit energisellä tavalla: Spinning-tunti Technogym Biken selässä ja maailmanluokan ohjaajien innostamana antaa tuo hyvinvointia työpäivään.

Lue lisää Technogym Bikesta

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää