TEAMBEATS

TEAMBEATS™️ – Sykeohjattu ryhmäliikunta

Haluaisitko tiimihenkeä ja tehoa treeniin?

Technogym TEAMBEATS™ on uusi ryhmäliikunnan sykejärjestelmä, jolla voit helposti maksimoida suorituskykyä sekä hallita aikaa ja musiikkia.

TEAMBEATS

Sykeohjausjärjestelmä Teambeats tuo valmentajalle työkaluja tunnin ohjaamiseen, mm. osallistujien ohjaus tunnin luonteen mukaisin sykealuein sekä harjoituksen kellotus. Suurella ruudulla oleva kello osoittaa selvästi, kuinka kauan jäljellä oleva aika on kussakin osassa ja valmentaja voi harjoituksen kellotuksen sijasta keskittyä osallistujien ohjaukseen ja motivointiin.

TEAMBEATSValmentaja luo helposti ja nopeasti tunnin Unity-näytöltä ja voi liittää tunnille omat musiikit. Valmentaja pääsee tunnin jälkeen seuraamaan kunkin osallistujan harjoitusdataa. Kaikki koulutustiedot tallennetaan käyttäjän henkilökohtaiseen mywellness®-järjestelmässä.

Osallistujalle Teambeats lisää intoa ja motivaatiota, kun hän voi seurata omaa suoritustaan tunnin aikana ja sen jälkeen. Teambeats tuo tunnille yhteisöllisyyttä ja motivoi harjoittelemaan ohjaajan antamien ohjeiden mukaan. Teambeats auttaa toiminnallisten pienryhmien myynnissä ja markkinoinnissa, sillä sen avulla pystyy tekemään selkeät erot erilaisten tuntien välillä.

Haluatko kuulla lisää miten voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi? Autamme sinua mielellämme.

* Testattu sykemittarit, jotka ovat yhteensopivia TEAM BEATS ™ järjestelmässä: Polar H7 ja H10, Garmin Premium sykemittari, Garmin HRM TRI, MYZONE-MZ-3, Scosche RYTMI + ja Wahoo TICKR. Muut merkit voivat olla yhteensopivia, mutta ne täytyy testata ja yhteensopivuuden varmistamiseksi

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967