Tavoitteista johdettuja henkilöstön hyvinvointiratkaisuja

Tavoitteista johdettuja henkilöstön hyvinvointiratkaisuja

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager HCP

+358 (0)400 764454

Henkilöstön hyvinvointiratkaisuja erilaisiin tarpeisiin

Pohditko yrityksen hyvinvointistrategian päivittämistä tai aiheuttaako työnteon hybridimalli haasteita sopivan aktivointiratkaisun löytämiseen? Vai haluaisitko hyödyntää toimitilojasi tehokkaammin tarjoamalla henkilöstölle mahdollisuuden liikuntaan työpaikalla?

Joachim Bartholdi

 

Hyvinvoinnin asiantuntijana pystyn auttamaan sinua yrityksen hyvinvointistrategian suunnittelussa, sekä tavoitteisiisi sopivien ratkaisujen totetuksessa. Hyvinvoinnin ja valmennuksen ammattilaisena olen saanut aktivoida ihmisiä terveempien elämäntapojen pariin jo reilun kahden vuosikymmenen ajan ja minulla on pitkä kokemus henkilöstön hyvinvointikokonaisuuksien toteuttamisesta. Toimin Qicraftilla Account managerina ja vastaan hyvinvointiratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta yritysasiakkaille, terveyspalvelujen tuottajille sekä kaupunki- ja kuntasektorille.

 

Kun yrityksen hyvinvointiratkaisut on toteutettu tavoitteellisesti, voidaan niitä myös mitata ja seurata.  

Hyvinvointiratkaisun suunnitteleminen lähtee aina ensimmäiseksi yrityksen tavoitteista. Millaisia tavoitteita henkilöstön hyvinvoinnille on asetettu ja miten nykyiset ratkaisut tukevat niitä? Millaisia tuloksia on saavutettu tai halutaan saavuttaa? Ratkaisuvaihtoehtoja on runsaasti, riippuen tavoitteista ja yrityksen työnteon mallista.

Qicraft tarjoaa kokonaisratkaisun henkilöstön aktivointiin

Hyvinvointiratkaisujen suunnitelun lisäksi toimitamme Technogym-kuntosalilaitteita ja niihin liittyviä digitaalisia palveluja ympäri Suomen, ja oma huoltotiimimme pitää hyvää huolta laitteista koko niiden elinkaaren ajan, aina asennuksesta huoltopalveluihin asti.

Ota minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan millaisia tavoitteita yrityksellasi on henkilöstön hyvinvoinnin ja aktivoinnin suhteen.

tavoitteista-johdettuja-henkilstn-hyvinvointiratkaisuja-qicraft-finland