Ratkaisut yrityksille

Yrityksen kuntosali

Qicraft tarjoaa täydellisiä ratkaisuja yrityksille, jotka suunnittelevat kuntosalin tai liikuntatilojen rakentamista sekä muita wellness-alueita. Meillä on pitkä kokemus projektinhallinnasta ja suunnittelusta koko prosessin ajan.

Referenssi – Swedbankin pääkonttori, Tukholma.

Valitsimme Technogymin korkealaatuisten tuotteiden, Mywellness Cloud teknologian sekä hyvän huoltosopimuksen ansiosta. Myös ympäristöasioiden huomioiminen vaikutti ratkaisevasti päätökseemme valita Technogymin laitteet.

– Marie Säresand, Swedbank

Innovatiiviset ratkaisut projektissa

Projektissamme työskentelemme arkkitehtien, urakoitsijoiden, henkilöstöosaston ja yrityksen projektiryhmän kanssa asiakkaan tarpeet huomioiden. Tarjoamme valmiita konsepteja, viimeisintä teknologiaa sekä pienille että suurille kuntosaleille ja liiketoiminta-alueille. Piirtämisohjelmamme avulla voimme kertoa nopeasti siitä, kuinka paljon laitteita voit sijoittaa suunnitellulle kuntoilualueelle. Voimme myös auttaa valitsemaan lattian ja tilojen muita elementtejä.

Aktiivinen työympäristö

Wellness-ajattelun voi ottaa osaksi koko yritystä pitämällä huolta työntekijöistä saamalla samalla lisää motivaatiota ja työtehoa. Käyttämällä Technogymin Active Sitting -palloa työntekijät voivat aktivoida ryhtilihakset ja saavat paremman, ergonomisen istuma-asennon sekä vahvistavat keskivartaloa. Active Sitting -pallo vähentää selkäkipuongelmia, jotka johtuvat usein siitä, että istuu pitkään staattisessa asennossa.

Active Sitting -pallo on tyylikäs työtuoli ja istuin sopii mainiosti niin neuvottelutiloihin, auloihin kuin työtuoliksi. Pallossa on kätevä kantokahva, jonka avulla sitä on helppo siirtää tai vaikka nostaa naulakkoon siivouksen ajaksi. Kantokahvassa on myös QR-koodi, josta löytyy ohjevideot venytyksiin ja lihaskuntoliikkeisiin. Taukojumppa työntekijöille ja tiloissa vieraileville kumppaneille työpäivän lomassa piristää päivää, muisti sekä oppiminen paranevat ja saa luovuuden liikkeelle.

Mywellness Cloud -teknologian avulla työntekijät voivat lisäksi osallistua erilaisiin haasteisiin, haastavat ja motivoivat toisiaan aktiivisempaan elämäntapaan. Hauska, helppo ja terveellinen tapa aktivoida työntekijöitä.

Haluatko kuulla lisää miten voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi? Autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä
Tommi Mäkinen

Tommi Mäkinen

Account Manager, Pääkaupunkiseutu, Yritykset

+358 (0)50 434 8132

HUOLTO
Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.

RAHOITUS
Monet yritykset eivät halua sijoittaa pääomaansa kuntolaitteisiin. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana. Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.