Fysioterapian kuntosali

Fysioterapian kuntosali

Kuntosaliratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin

Toimimme niin vaativan kuntoutuksen toimialueella kuin perusterveydenhuollossa. Laitevalikoimamme sopii seniorikuntoutuksesta aina toispuolihalvauksen kuntouttamiseen kattaen laitevalikoiman lisäksi MyWellnessCloud teknologiapalvelut kuntoutuksen tueksi. Panostamme erityisesti kuntoutuksen turvallisuuteen, helppouteen sekä miellekyyteen.
Ratkaisut_terveydenhuoltoon_fysioterapia
Fysioterapia
Technogymin Kinesis sarjan vapaanliikeradan ratkaisut mahdollistavat asiakaspolun kuntoutuksesta aktiiviliikkujaksi. Kinesis ratkaisu mahdollistaa kokonaisvaltaisen harjoittelun pienessä tilassa. Laite sopii niin pyörätuolihenkilölle kuin seniorille.

Seniorikuntoutus
Seniorikäyttöön suunnatut laiteratkaisut tekevät harjoittelusta helppoa ja turvallista. Laitteisiin pääsy ja poistuminen on vaivatonta ja käyttö yksinkertaista. Biomekaaniset liikeradat ja pieni vastuksen porrastus mahdollistavat harjoittelun kuntoutukset varhaisessa vaiheessa.

Julkisen sektorin kuntosaliratkaisut
Qicraftilla on pitkä kokemus julkisen sektorin liikuntapaikkojen laitetoimittajana. Julkiselle sektorille ominaista on kuntosalilaitteiden suuri käyttöaste sekä kirjava käyttäjäkunta, joka asettaa suuret vaatimukset laitteille. Technogymin laadukkaita ja helppokäyttöisiä kuntosalilaitteita löydät niin uimahalleista kuin kouluista.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle eri mahdollisuuksista enemmän.

Ota meihin yhteyttä
Eero Partio

Eero Partio

Tekninen myyjä, Terveydenhuolto ja julkinen sektori

+358 (0)50 542 5166
fysioterapian-kuntosali-parhaat-technogym-ratkaisut-qicraft-finland