PRESCRIBE – Räätälöidyt harjoitusohjelmat

PRESCRIBE – Räätälöidyt harjoitusohjelmat

PRESCRIBE – luo henkilökohtaisia harjoitusohjelmia

PRESCRIBE on suunniteltu harjoitusohjelmien luontiin tehokkaalla ja yksinkertaisella tavalla. Tavoitteena on ollut kehittää moderni työkalu kuntokeskuksellesi, joka motivoi ja tukee jäseniäsi.

PRESCRIBE sisältää yli 330 harjoitusohjelmaa ja yli 1700 ainutlaatuista harjoitusta. Personal trainerit ja ohjaajat voivat jopa lisätä harjoituksia, kuvia ja videoita vain muutamassa minuutissa. Loppukäyttäjillä on pääsy harjoitusohjelmiin mywellness-tilin kautta ja he voivat käyttää sitä missä tahansa, milloin tahansa, suoraan puhelimesta tai tietokoneelta. Voit tallentaa automaattisesti harjoituksen Technogym Wellness-avaimelle Technogymin kuntosalilaitteista tai käyttää älypuhelinta bluetoothin tai NFC-lukijan kautta.

PRESCRIBE opastaa käyttäjää koko harjoituksen läpi, laitteesta toiseen, kunnes päivän harjoitusohjelma on kokonaan suoritettu. PRESCRIBE:n avulla jäsen ja PT voivat yksinkertaisesti seurata käyttäjän kehitystä ja tuloksia. Toimimalla iPad-sovelluksen avulla, voi PT olla asiakkaan kanssa kuntokeskuksen ulkopuolella ja tallentaa harjoitukset suoraan harjoitusohjelmaan.

PRESCRIBE:n kanssa voit unohtaa kynän ja paperin!