Teknologia

Ohjaa asiakkaiden kuntoilua etänä

Koronavirus vaikuttaa kuntokeskusalaan – Asiakkaiden kuntoilun etäohjaaminen voi olla ratkaisu

Digitaalisesti valmistautuneet kuntokeskukset ovat nyt etusijalla, kun koronavirus alkaa vaikuttaa päivittäiseen elämäämme yhä vahvemmin. Asiakkaat eivät välttämättä uskalla, tai jopa saa tulla kuntosalille.

Myös käsky sulkea kuntosalit määräajaksi on täysin mahdollinen skenaario. Elämme päivän kerrallaan uusia ohjeita ja rajoituksia odottaen. Siksi asiakkaiden kuntoilun ohjaaminen etänä voi olla ratkaisu.

Kommunikaatio kuntokeskuksen asiakkaaseen avainasia

Tässä haastavassa tilanteessa on tärkeää, että kommunikaatio asiakkaaseen säilyy. Se, että kuntokeskus pystyy edelleen sitouttamaan ja motivoimaan asiakasta liikuntaharrastuksessa ja terveellisten elämäntapojen ylläpidossa, on avainasia. Ei vain kuntokeskuksen liiketoiminnan näkökulmasta, mutta myös yleisen hyvinvoinnin puolesta.  Hyvä peruskunto antaa vahvemman suojan sairauksia vastaan ja auttaa myös paranemaan nopeammin ja sietämään paremmin stressiä.

 

Osallistu ilmaiseen webinaariin tiistaina 17.3. klo 14.30 tai keskiviikkona 18.3. klo 10.30

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967

Asiakkaidemme menestys on meidän tavoite

Me Qicraftilla, yhdessä Technogymin kanssa, haluamme minimoida koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia asiakkaidemme liiketoimintaan. Digitaalinen alustamme, Mywellness, on tässä suureksi avuksi. Sen avulla voit edelleen olla yhteydessä asiakkaisiisi, tarjota harjoitusohjelmia kotona suoritettavaksi, motivoida haasteilla, harjoittaa etävalmennusta ja seurata asiakkaiden harjoittalua sekä paljon muuta.

 

Kuinka toteutat etävalmennusta kuntosalin asiakkaille?

Me Qicraftilla autamme sinua jatkamaan kuntokeskuksesi liiketoimintaa etäratkaisuilla. Varaa paikkasi webinaarista, jonka vetää Digital Solution Specialist Sebastian Östman. Webinaarin kieli on englanti.

Osallistu ilmaiseen webinaariin tiistaina 17.3. klo 14.30 tai keskiviikkona 18.3. klo 10.30

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness digitaalinen asiakaspolku

TechnogymMywellness - Mywellness digitaalinen asiakaspolku

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967