Uutiset

Let´s Move For a Better World 2020

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Technogymin kansainvälinen Let´s Move For A Better World -kampanja haastaa kuntokeskukset ympäri maailman taistelemaan lasten ja nuorten liikalihavuutta vastaan sekä motivoimaan ja innostamaan samalla kuntosalin omia  asiakkaita liikkumaan.

 

Miksi osallistua Let’s Move -kampanjaan?

Kampanja mahdollistaa kuntokeskukselle nykyisten asiakkaiden sitouttamisen ja lisää yhteisöllisyyttä sekä treeni-iloa. Kampanja aktivoi hyvin myös potentiaalisten uusien asiakkaiden määrää. Aiempien kampanjoiden perusteella tiedämme, että

 •  kampanjan aikana asiakkaiden keskimääräinen vierailumäärä kasvaa 26%
 • asiakkuuksien määrä kasvaa 15%
 • 91% osallistujista haluaisi osallistua kampanjaan uudelleen

Let’s Move -kampanjan perimmäisenä tarkoituksena on vähentää lasten liikalihavuutta ja kannustaa heitä liikkumaan. Siten osallistuessasi kampanjaan olet samalla mukana edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia.

LUE TÄSTÄ MITEN NORJALAINEN LIIKUNTAKESKUS SKULLERUD KASVATTI ASIAKASMÄÄRÄÄNSÄ JA NOSTI ASIAKKAIDEN SITOUTUMISTA LET’S MOVE -KAMPANJALLA

LUE TÄSTÄ MITEN HAASTEILLA VOI VAIKUTTAA ASIAKASPITOON  

Let’s Move 16.3.-4.4.2020!

Ilmoittaudu 1.3. mennessä

Miten mukaan LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD kampanjaan?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen haasteeseen tulee tehdä 1.3.2020 mennessä.
Mukaan kampanjaan voivat lähteä kuntokeskukset, jotka hyödyntävät Technogymin digitaalisia palveluita kuten Mywellness Cloud tai siihen liittyviä ryhmäliikuntakonsepteja kuten Biocircuit, SkillBike Class, SkillRun Class, SkillRow Class, tai TeamBeats sykeohjattu ryhmäliikunta.
Kampanjaan osallistumiseen tarvitaan Technogymin Challenge-lisenssi. Jos kuntokeskuksellanne ei sitä vielä ole, voitte saada sen käyttöönne kampanjan ajaksi maksutta. Ota yhteyttä Technogym edustajaasi!
Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967

Asiakkaasi liittyvät haasteeseen Mywellness Cloudin kautta ja keräävät MOVE-pisteitä kuntokeskuksellesi.

KAMPANJA-AIKA 2020
Haaste alkaa 16. maaliskuuta ja päättyy 4. huhtikuuta.

MAKSAAKO OSALLISTUMINEN?

Kuntokeskuksen asiakkaille osallistuminen on ilmaista. Kuntokeskuksen osallistumismaksu on 240 € + alv. johon kuuluu standard-markkinointipaketti, joka sisältää 40 keltaista Let’s Move t-paitaa. Lisäksi saat käyttöösi digitaalisen markkinoinnin paketin, jota voit käyttää sosiaalisissa kanavissasi ja netissä. Saat sen lataamalla Technogymin kampanjasivulta.

 

 

Miten MOVE-pisteiden kerääminen palkitaan?

Yli 1 000 000 (miljoona) MOVE-pistettä kampanjan aikana keränneet kuntokeskukset palkitaan portaittain Technogym-tuotepaketeilla, Palkinnon saanut keskus lahjoittaa palkinnon itse valitsemaansa oppilaitokseen. Palkinnon mahdollisesti saava oppilaitos on valittava kampanjan aluksi.

 • Yli 1 000 000 Move-pistettä: palkinnon arvo 230 €
 • Yli 3 000 000 Move-pistettä: palkinno arvo 2300 €
 • Yli 10 000 000 Move-pistettä: palkinnon arvo  7000 €

Miten kuntokeskuksen asiakas voi osallistua LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD haasteeseen?

Let’s Move For a Better World 2019 – How to collect MOVEs from Technogym on Vimeo.

Kampanjaan voi osallistua kampanjaan mukaan ilmoittautuneilla kuntosaleilla, joissa on käytössä Mywellness® Cloud -järjestelmä. Asiakas kerää liikuntasuorituksillaan MOVE-pisteitä, jotka kerryttävät kuntokeskuksen pottia. Asiakas käyttää Mywellness -sovellusta tai Wellness-avainta pisteiden keräämiseen. Mukaan lasketaan

  • Technogymin mywellnessiin integroiduilla laitteilla kuntosalilla tehdyt harjoitukset (esim. Biocircuit, Unity- tai Unity Mini-näytölliset laitteet tai Wellness-avaimella Unity-päätteen kautta tallennetut harjoitukset)
  • Technogymin ryhmäliikuntakonseptien kautta tehdyt harjoitukset (esim. SkillBike, SkillRow, SkillRun Class tunnit, tai TeamBeats sykeohjatut tunnit)
  • Kolmannen osapuolen gps:ää käyttävät sovellukset, kun se on yhdistetty asiakkaan Mywellness cloud -tiliin (esim. Strava, MapMyFitness, RunKeeper, Polar, Garmin, FitBit)

Käyttäjäkohtainen enimmäismäärä MOVE-pisteille on 2 000/päivä.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967