Uutiset

Rekrytoimme: Huoltoteknikko pääkaupunkiseudulle/Etelä-Suomeen

Qicraft Finland Oy hakee huoltoteknikkoa

TIETOA YRITYKSESTÄ

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Virossa ja yhteensä 65 henkilön voimin, yhteenlaskettu liikevaihtomme 2020 oli 29M€. Alueemme markkinajohtajana suunnittelemme ja toteutamme premium-kuntosaliratkaisuja sekä tarjoamme asiakkaillemme kattavat huoltopalvelut. Asiakasryhmiimme kuuluvat muun muassa kuntokeskukset, terveydenhuolto, hotellit, yritykset ja yksityisasiakkaat.

Missiomme on ”Activating People” ja olemme auttaneet ihmisiä lisäämään hyvinvointiaan liikunnan avulla jo vuodesta 2001 lähtien.

TIETOA TOIMENKUVASTA

Qicraft Finland hakee huoltoteknikkoa pääkaupunkiseudulle/Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tiloissa tapahtuvat kuntosalilaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Työssä pärjätäksesi sinulla tulisi olla hyvät tekniset kädentaidot, ongelmanratkaisukykyä, hyvä fyysinen kunto, sekä aikaisempaa kokemusta laitteiden huollosta/korjaamisesta. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen osaamista huoltomanuaalien ja työohjeiden ymmärtämiseksi sekä yhteydenpitoon laitevalmistajan ja pohjoismaisten kollegoiden kanssa. 

TOIVOMME SINULTA

Asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidät itsenäisestä työskentelystä kentällä ja omaat vähintään B-ajokortin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella asiakkaidemme tiloissa, mutta olet valmis matkustamaan tarvittaessa myös muualla Suomessa. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi huippulaadukkaiden tuotteiden parissa. Olemme energinen ja ratkaisuhakuinen joukkue, joten tueksesi saat parhaat mahdolliset kollegat alalla!

Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus on mahdollisimman pian.

HAKEMUKSET JA LISÄTIEDOT

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.4.2021 mennessä osoitteeseen riku.alanen@qicraft.fi
Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Team Leader Customer Care Riku Alanen, puh. 040 1363232 (arkisin klo 9-15)

Ota meihin yhteyttä
Riku Alanen

Riku Alanen

Team Leader Customer Care

+358 401363232