Uutiset

Makwan Amirkhanista Technogym brändilähettiläs

 

Katso video: Makwan Amirkhani ja SkillMill™

 

Watch the video: Makwan Amirkhani trains with SkillMill™

Qicraft Finland Oy on tehnyt sponsorointisopimuksen Makwan Amirkhanin kanssa. Hän toimii Technogymin uusimpana brändilähettiläänä Suomessa ja keväällä 2016 lanseeratun SkillMill –laitteen keulakuvana.

Makwan Amirkhani on suomalainen vapaaottelija, joka kilpailee Ultimate Fighting Championship -organisaatiossa. Hänen painoluokkansa on höyhensarja (65,8 kg). Alkuperältään Amikrhani on Iranin kurdi.

Amirkhani otteli ensimmäisen vapaaottelun ammattilaisena vuonna 2010. Suomalaisissa ammattilaistapahtumissa hän otteli vuosina 2010–2014 yhteensä 12 kertaa, joista 10 oli voittoa.

Amirkhanin Ultimate Fighting Championship -debyyttiottelu oli  2015 Tukholman Tele2-Areenalla britti Andy Oglea vastaan. Amirkhani voitti vastustajan kun ensimmäistä erää oli kulunut ainoastaan kahdeksan sekuntia. Toisessa ottelussaan kesäkuussa 2015 Amirkhani löi Berliinin UFC-kehässä meksikolaisen Masio Fullenin runsaan puolentoista minuutin jälkeen. Kolmannessa ottelussaan Amirkhan voitti UFC Fight Night 84:ssä helmikuussa 2016 Lontoossa Mike Wilkinsonin.

Yhteistyö Qicraft Finland Oy:n kanssa julkistettiin 15.6.2016 Qicraft Summer Games –tapahtumassa, Eerikkilän Urheiluopistossa, jossa myös Makwan Amirkhani oli mukana.

 

Tiedote on julkaistu myös ePressi.comissa 16.6.2016.

 

MakwanAmirkhani800x600

Kuva ja video by Super Otus