Artikkeli

Asuntomessujen kotikuntoilutilat rakentuvat kovaa vauhtia

TekstiIda Saalsto

KuvaAsuntomessut, Qicraft Finland

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kurkista Lounakallion kotien kuntoilutiloihin

Naantalin Asuntomessujen uudet kodit rakentuvat ja Asunto Oy Lounakallion upouudet kotikuntoilutilat näkevät pian päivänvalon. Kurkista rakenteilla oleviin kuntoilutiloihin ja käy tutustumassa kohteisiin myös paikan päällä.

Asuntomessuilla vierailu kuuluu monen sisustusintoilijan kesälomasuunnitelmiin. Tänä kesänä Naantalissa järjestettävät Asuntomessut avaavat ovensa 15.7 ja ensimmäistä kertaa messuilla voi nyt tutustua Technogymin kotikuntoiluratkaisuihin.

Kodin kuntoilutilat toteutetaan Qicraft Finlandin toimesta Rakennusliike Oy Spinkkilä Ltd:n Asunto Oy Lounakallion kolmeen kotiin. Kauniit ja ekologiset kodit sijaitsevat kallioisella tontilla meren äärellä. Messujen teemana oleva luonnon kunnioittaminen ja ekologisuus näkyy myös Lounakallion kodeissa, sekä kotien kuntoiluratkaisuissa.

kotikuntoilu asuntomessut

Lounakallion kotien kuntoilutilat rakentuvat kestävistä ja laadukkaista ratkaisuista

Kestävä kehitys näkyy myös Lounakallion kotien kuntoiluratkaisuissa. Technogym-kuntoilulaitteet koostuvat keskimäärin 95 %:sti kierrätettävistä materiaaleista, jotka ovat uusiutuvia ja turvallisia. Laadukkaiden materiaalien avulla tuotteista tehdään pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä. Tällöin pystytään vähentämään myös  varaosien ja jätteen, sekä käytettävien raaka-aineiden käyttöä.

Qicraft Finland toimittaa kotikuntoiluratkaisut kolmeen As Oy Lounakallion kotiin. Alta näet tiimin asennuspuuhissa.

asuntomessut bike personal kotikuntoilutila

As Oy Lounakallion kodeissa nautitaan kuntoilusta katsellen samalla ulos vehreisiin maisemiin. Antionio Citterion suunnittelemat Kinesis Personal ja Personal Bike edustavat italialaista muotoilua parhaimmillaan.

Tyylikäs ja elegantti kotikuntosali on osa sisustusta

Kotoa löytyvät laadukkaat kuntoiluvälineet helpottavat kodin kiireisessä arjessa, sillä treenin voi tehdä tarvittaessa kotona. Samaten mielikuvat autotalliin kätketyistä kuntoilulaitteista voi heittää romukoppaan. Laatuun panostava treenaaja valitsee kotikuntoilutilaansa tyylikkäästi muotoillut ja kauniit laitteet, joissa on käyttökokemuksen ohella panostettu myös ulkoasuun.

Naantalin messukotien Technogym-kuntoiluvälineet tuovat myös lisää luksusta arkeen, sillä osassa kodeista ne sijoiteltu näkyvälle paikalle kodissa. Lounakallion kotien sisustussunnittelun toteuttanut VUU Designin  Maarit Vuoren mukaan kauniisti muotoiltu kotikuntoilulaite ei edes vaadi erillistä tilaa, vaan sijoittuu osaksi tyylikästä kokonaisuutta.

 

Elegance – interior design – HOME/ARCHITECT

“Laadukkaan kotikuntoilun voi toteuttaa myös visuaalisin kriteerein näyttäväksi osaksi kokonaisuutta. Kauniit laitteet suorastaan kutsuvat kuntoilemaan.”

Maarit Vuori
Sisustussuunnittelija, Southwest Houses

Asuntomessuilla voit tutustua kolmen As Oy Lounakallion kodin erilaisiin kuntoiluratkaisuihin. Osassa kodeista kuntoilutila on oma erillinen tilansa ja osassa ratkaisut on istutettu osaksi kodin muuta sisustusta.

asuntomessut technogym myrun juoksumatto

MyRun-juoksumatto odottaa asukkaita treenaamaan luonnonkauniin maiseman edessä.

Tule tutustumaan kohteisiin Naantalin asuntomessuilla!