Arkkitehdit ja suunnittelijat – kuntoilutila uudiskohteeseen

Arkkitehdit ja suunnittelijat – kuntoilutila uudiskohteeseen

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Home Sales Specialist

+358 (0)40 829 4967

Tyylikäs kuntoilutila uudiskohteeseen

Uudiskohteeseen tuleva kuntoilutila suunnitellaan aina käyttötarpeen mukaan. Uudiskohteen kuntosali voi olla laajempi kokonaisuus täysillä varusteilla tai pienempi toteutus, jossa keskitytään toiminnallisen harjoittelun mahdollistamiseen muutaman yhdistelmälaitteen avulla. Technogymin kuntoilutila on ekslusiivinen ratkaisu tyyliä ja laatua painottavaan kohteeseen, jossa kuntoilutilan halutaan istuvan saumattomasti muuhun ympäristöön.

Kotikuntoilutilassa voi olla ripaus luksusta, ja se voi olla yhdistelmä kaunista muotoilua ja rauhoittavaa zen-tunnelmaa. Kotikuntosalin suunnittelu ja varustelu alkaa aina asukkaan tarpeisiin ja mieltymyksiin pohjautuen. Technogymilä on pitkä historia yhteistyöstä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Esimerkkinä Technogymin ja arkkitehtien välisestä yhteistyöstä on elegantti Personal line-sarja, joka on kehitetty yhteistyössä Antonio Citterion kanssa. Tyylikkäät kuntoilulaitteet on kuin tehty ekslusiivisiin uudiskohteisiin.

personal line kuntoilutila uudiskohde

Jokainen Personal Line-sarjan kuntoilulaite on jo itsessään uniikki italialainen design-tuote, joka kruunaa kodin tai toimiston sisustuksen.

 

Pienempään tilaan sopiva Kinesis personal on hyvä esimerkki toiminnallisen harjoittelun mahdollistavasta ratkaisusta, joka ei vie paljon tilaa. Kinesis personal on täydellinen design-kuntoilulaite jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja tehokas harjoittelu. Ulkoasun voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta: puolapuilla, peililasilla tai nahalla.

Tutustu myös Technogymin esimerkkeihin eri kokoisten tilojen kuntoiluratkaisuista. Haluamme rakentaa edelleen yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotta voimme yhdessä tarjota uusiin koteihin parhaat arjen hyvinvointia tukevat ratkaisut.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä uudiskohteiden kuntoiluratkaisuja koskien.

 

 

 

arkkitehdit-ja-suunnittelijat-kuntoilutila-uudiskohteeseen-qicraft-finland