Kampanja

Early Bird -tarjous uudesta Selection 700 -sarjasta

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Technogymin Selection-painopakkalaitesarja jatkaa kehittymistään muuttuvien käyttäjien tarpeisiin. Selection-sarjaa on nyt tarjolla kahdessa versiossa: markkinoilla muutaman vuoden ollut Selection 900, joka aiemmin tunnettiin nimellä Selection Pro sekä uusi Selection 700.

Selection 700 on painopakkalaitesarja, jonka jokainen tuote on tarkan tuotekehityksen tulosta. Siinä Selection sarjan tuttu design kohtaa pelkistetyn, mutta edelleen miellyttävän harjoituskokemuksen.

Haluamme jakaa kanssasi ilon ja ylpeyden uudesta laitesarjasta, ja tarjota mahdollisuuden tutustua Selection 700 -sarjaan uskomattomalla tarjouksella:

Ota 3, Maksa 2!

Tarjoamme edullisimman.

Tarjous on voimassa toukokuussa 2019 tehtyihin tilauksiin.

Kolmessa laitteessa kuuden laitteen liikkeet, kahden laitteen hinnalla!

Uuden Selection -laitesarjan myötä Technogym tuo markkinoille ensimmäiset yhdistelmälaitteet, mikä palvelee erityisesti kompakteissa tiloissa.

Yhdistetyssä lähentäjä-loitontajalaitteessa, polvenkoukistus- ja ojennuslaitteessa tai takaolkapää- ja rintalaitteessa ei tingitä biomekaniikasta, vaan liikerata on luotu mahdollisimman optimaaliseksi.

Selection 700 -painopakallisten laitteiden harkitut yksityiskohdat tekevät ainutlaatuisen ja iellyttävän harjoituskokemuksen! Tutustu tästä >  

Selection 700 -sarjan tullessa markkinoille, Element+-sarjan tuotanto lopetetaan.

Kiinnostuitko päivittämään kuntosalisi laitteet?

Ota yhteyttä alueesi myyjään ja varmista uusien laitteidesi toimitus parahiksi syyssesongin alkuun!

Ota meihin yhteyttä
Qicraft logo

Info

Info