Uutiset

BIOCIRCUIT™ – Tehokas kiertoharjoittelu 30 minuutissa

TekstiSalla Kivinen

KuvaTechnogym

Koe personoitu ja tehokas BIOCIRCUIT™️ kiertoharjoitteluelämys

Technogym on vihdoin lanseerannut innovatiivisen kiertoharjoittelumenetelmän, joka auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi. 30 minuutissa BIOCIRCUIT ™ saat ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen harjoituskokemuksen, joka sisältää sekä voimaharjoittelua että kestävyyttä. Ohjaus tapahtuu Unity mini -näytön kautta. Harjoittelu on yksinkertaista, turvallista ja erittäin tehokasta.

Painon pudottaminen, lihasvoiman kasvattaminen tai terve ikääntyminen. Syitä on monia, mitkä vievät kuntosalille tai kuntokeskukseen. Kaikki ei yksinkertaisesti sovi kaikille. Paitsi nyt.BIOCIRCUIT™ mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi lyhyessä ajassa BIODRIVE™-huipputeknologian ansiosta. Opastettu ohjelma tarjoaa kiehtovan harjoituskokemuksen, joka ei vaadi laitesäätöjä tai odotusaikaa. BIOCIRCUIT™ kiertoharjoittelu sisältää kaiken, mitä tarvitset parhaaseen mahdolliseen lihasaktivointiin. Nopeaa ja tehokasta. Harjoitusohjelma on aina valmiina sinua varten.

BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD – UUSI KIERTOHARJOITTELUMENETELMÄ

Hyviä tuloksia ei voida saavuttaa ilman tarkkaa suunnittelua, joka pohjautuu tieteeseen, kokemukseen ja kovaan harjoitteluun. BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD on uusi kiertoharjoittelumenetelmä, jonka avulla käyttäjät ovat koko ajan tietoisia harjoittelustaan ja saavat parhaat harjoitustulokset. Liikkeet, kuorma, tahti ja palautusajat ovat kaikki valmiiksi integroituna ohjelmiin, jotka on suunniteltu räätälöidysti kaikentyyppisille liikkujille.

START MOVING – ALOITA LIIKKUMINEN
Lisää energiaa ja kohota mielialaa kasvattamalla lihasvoimaa ja parantamalla ryhtiä.
LOSE WEIGHT – PUDOTA PAINOA
Kiihdytä aineenvaihduntaa sekä hoikistu polttamalla enemmän kaloreita ja lisäämällä lihasvoimaa.
TONE YOUR BODY – KIINTEYTÄ VARTALOASI
Näytä hyvältä ja voi paremmin parantamalla lihastasapainoa ja ryhtiä, vahvistamalla tukilihaksia ja lisäämällä notkeutta.
STAY YOUNG – PYSY NUORENA
Paranna elämänlaatua turvallisen voimaharjoitteluohjelman avulla, josta hyötyy lihakset, luusto, energiataso ja mieliala.
BOOST PERFORMANCE – TEHOSTA SUORITUSKYKYÄ
Lisää urheilullista suorituskykyä, paranna lihasvoimaa ja herätä kilpailuvietti korkean intensiteetin harjoittelulla.

BIODRIVE™ PERSONOI HARJOITUKSESI

BIODRIVE™ on ainutlaatuinen patentoitu tekniikka, joka löytyy vain BIOSTRENGTH™ LINE -sarjan tuotteista.Avain yksilölliseen, turvalliseen, helppoon ja tehokkaaseen harjoitteluun on BIODRIVE™, hienostunut ja älykäs tekniikka, joka takaa parhaan biomekaniikan ja tunteen. BIODRIVE™ on moottoriohjain, jonka tekniikka perustuu vallankumoukselliseen ilmailutekniikkaan, joka mahdollistaa räätälöidyn harjoittelun, jolla voi saavuttaa parhaan harjoitustuloksen lyhyessä ajassa. BIODRIVE™ on kytketty ensimmäiseen harjoitusohjelmaan, joka on synkronoitu alkuperäisen ohjelmiston kanssa. Se vaatii vain yhden sisäänkirjautumisen ja on täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Ei tarvetta manuaalisäädöille, eikä hukkaan heitettyä aikaa, vaan turvallisempaa ja yksilöllisempää harjoittelua jokaiselle.  Erilaiset harjoitustarpeet vaativat erilaisia harjoituksia. Vain BIODRIVE™ pystyy tasapainottamaan kaikki liikkeen vaiheet, sekä konsentriset että eksentriset.

Miksi ihmiset rakastavat BIOCIRCUIT™ -harjoittelua

Kirjautuminen on nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain yhden tunnuksen. Harjoittelu on erittäin tehokasta, koko harjoittelu jopa alle 30 minuutissa. Harjoittelu on aina opastettua ja turvallista. Laitteet mukautuvat juuri sinun harjoitteluun.

Kannattava liiketoimintamahdollisuus

Kasvata asiakaspysyvyyttä, houkuttele uusia jäseniä ja kasvata tuloja BIOCIRCUITin avulla! BIOCIRCUITin valinta tarkoittaa paljon muuta kuin täydellisen harjoittelumuodon hankkimista. Se on arvokas ja erilaistava voimavara kuntokeskuksen tarjontaan, mikä tukee koko yritystoimintaa.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää tästä kannattavasta ratkaisusta, joka sisältää liiketoimintamallit, lattiamallit, markkinointimateriaalit, kampanjasuunnitelmat ja teknisen tuen.


Lue Biocircuit-artikkeli K&F Pro -lehden erikoisnumerosta FIBO 2018.

Aiheeseen liittyvä tuote

TechnogymBIOCIRCUIT™️ - BIOCIRCUIT™ – Tehokas kiertoharjoittelu

Lue lisää