Referenssit

Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikka

Vuonna 2011 perustettu Hyvinvointi- ja urheiluklinikka on lääkärikeskus Aavan alaisuudessa toimiva valmennuskeskus. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkisen ja fyysisen kapasiteetin kehittämiseen, toimintakyvyn parantamiseen ja sairausriskien madaltamiseen. Vahvuutemme on lääketieteellisen osaamisen yhdistäminen jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Sinun terveytesi on meidän työmme. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä muutoksia turvallisella ja omatoimisuuteen tähtäävällä valmennuksella. Moniammatilliset hyvinvointivalmentajamme, modernisti varusteltu kuntosalimme ja laadukkaat ammattilaistestimme tekevät Aavasta parhaan paikan oppia lisää liikunnasta ja soveltaa tietoa käytäntöön.

Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikka

Ota meihin yhteyttä
Eero Partio

Eero Partio

Account Manager, Terveydenhuolto ja julkinen sektori

+358 (0)50 542 5166