Tietoa meistä

Sertifikaatit

Miksi Qicraft?

Qicraft on johtava kuntolaitteiden sekä ainutlaatuisten palvelukeskeisten ratkaisujen toimittaja pohjoismaissa sekä Virossa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottaa parhaat ja toimivat palvelut terveyden, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa kaikkeen, mitä teemme. Haluamme rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita sekä yhteistyökumppanuuksia keskittyen huippuosaamiseen, asiakasarvoon, laatuun ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Qicraft tarjoaa ratkaisuja laajasti eri segmenteille: liikuntakeskukset ja kuntosalit, kuntoutus, yritysliikunta, hotellit, kylpylät, urheiluseurat ja urheilutalot sekä kotikuntoilu.

Vankalla kokemuksella ja laajalla hyvinvointialan tietämyksellä, tavoitteenamme on saada yhä enemmän ihmisiä elämään terveämpää ja tasapainoisempaa elämää.

Visiomme

Nimi Qicraft kuvastaa markkinoita, joilla toimimme ja mitä tavoitteita meillä on: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista.

  • VISION – To achieve wellness
  • MISSION – To attract people to the benefits of a wellness lifestyle
Arvomme

Arvomme kuvastaa kaikkea sitä, mitä me edustamme sekä sisäisesti että ulospäin:

  • PERFORMANCE
  • ATTITUDE
  • RESPONSIBILITY
  • TEAMSPIRIT

Yhdessä ne muodostavat ytimen Take PART

Qicraft toimittaa kuntoilulaitteita, jotka on sertifioitu ja huippulaatua. Qicraft on Technogymin yksinoikeutettu maahantuoja ja myyjä Pohjoismaissa sekä Virossa. Technogym on Rion olympialaisten laitetoimittaja yksinoikeudella, aivan kuten se oli Sydneyn olympialaisissa 2000, Ateenassa 2004, Torinossa 2006, Pekingissä 2008 ja Lontoossa 2012. Qicraft on myös yksinoikeutettu  ClubVirtualin myyjä.

Qicraftin on perustanut Håkon Bakkevig vuonna 2001 ja hän johtaa edelleen yritystä. Qicraft Finland on osa Qicraft Groupia, johon kuuluu Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.