Tietoa meistä

Sertifikaatit

Qicraft on johtava kuntolaitteiden sekä ainutlaatuisten palvelukeskeisten ratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa sekä Virossa. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottaa parhaat ja toimivat palvelut terveyden, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

Qicraft tarjoaa ratkaisuja laajasti eri segmenteille: liikuntakeskukset ja kuntosalit, kuntoutus, yritysliikunta, hotellit, kylpylät, urheiluseurat ja urheilutalot sekä kotikuntoilu.

Qicraft on Technogymin yksinoikeutettu maahantuoja ja myyjä Pohjoismaissa sekä Virossa. Technogym on Rion 2016 olympialaisten laitetoimittaja yksinoikeudella, aivan kuten se oli Sydneyn olympialaisissa 2000, Ateenassa 2004, Torinossa 2006, Pekingissä 2008 ja Lontoossa 2012.

Nimi Qicraft kuvastaa markkinoita, joilla toimimme ja mitä tavoitteita meillä on: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista.

Missiomme on aktivoida ihmisiä.

Qicraftin on perustanut Håkon Bakkevig vuonna 2001 ja hän johtaa edelleen yritystä. Qicraft Finland on osa Qicraft Groupia, johon kuuluu Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.