Huolto, korjaukset ja varaosat

Qicraftilla on oma huoltotiimi, jonka teknikot toimivat koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat säännöllisesti ylläpitöhuoltoja sekä tarvittaessa korjaushuoltoja asiakkaidemme kuntolaitteille.

Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä korjaushuoltoja että ohjelmistopäivityksiä, säännöllisiä ylläpitohuoltoja ja takuukorjauksia. Huoltotiimi Suomessa koostuu teknikoista ja palvelukeskuksesta, josta hoidetaan logistiikkaa, asennusten ja huoltojen aikatauluja sekä varaosia.

Mittaamme asiakaspysyvyyttä ja huollon asiakaspysyvyys on 96%.

Oletko kiinnostunut huoltosopimuksesta?
Täytä vikailmoituslomake
Tilaa varaosia

Mittaamme asiakaistyytyväisyyttä

Meille on tärkeää, että ylläpidämme korkeatasoista palvelua, jotta sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi valitessasi meidät laitetoimittajaksi. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä kansainvälisellä asiakastyytyväisyysmittarilla; Net Promotor Scorella.

Jokaisen asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelukäynnin jälkeen asiakkaamme saavat tekstiviestillä asiakastyytyväisyyttä mittaavaan viestin. Viestiin vastataan asteikolla 0-10. (0= en suosittelisi palvelua, 10=suosittelisin palvelua). Vastaaminen on maksutonta. Tämä käytäntö auttaa meitä palvelemaan jatkossa teitä vieläkin paremmin.

 

Alla asiakastyytyväisyystulokset tammi-maaliskuulta 2016.

NPS_2016_Q1_asennus_web

NPS_2016_Q1_korjaushuolto_web

NPS_2016_Q1_yllapito_web

Alla asiakastyytyväisyystulokset syys-joulukuulta 2015.

NPS_2015_Q4_asennus_web

NPS_2015_Q4_korjaushuolto_web

NPS_2015_Q4_yllapito_web

Alla asiakastyytyväisyystulokset touko-elokuulta 2015.

NPS Asennus

NPS Korjaushuolto NPS Ylläpito

Alla asiakastyytyväisyystulokset tammi-huhtikuulta 2015.

NPS Q1 Asennus

NPS Q1 Korjaushuolto

NPS Q1 Ylläpito

Qicraft suosittelee, että laitteet on asennetaan ja huolletaan valtuutetun teknikon toimesta laadunvarmistamiseksi ennen laitteiden käyttöönottoa.

Lisätietoja huolto@qicraft.fi