Uutiset

Let´s Move For A Better World 2018 -kampanja

Tervetuloa osallistumaan Technogymin kansainväliseen kampanjaan, joka haastaa kuntokeskukset taistelemaan lasten ja nuorten liikalihavuutta vastaan. Technogym järjestää kampanjan nyt neljättä kertaa. Kampanja-aika on 12.–31.3.2018.

Tämä on mahtava tilaisuus luoda jäsenille uusia kokemuksia, erilaista liikunnan iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisen päämäärän tavoittamiseksi. Kampanjan avulla kuntokeskukset saavat positiivista markkinointia ja mahdollisuuden helppoon uusasiakashankintaan. Sosiaalisen median avulla kuntokeskuksella on mahdollisuus saada paljon lisänäkyvyyttä.

Ilmoita kuntokeskuksesi mukaan!
● Pyydä jokaista jäsentä liittymään Let´s Move For A Better World –haasteeseen ja keräämään MOVE-pisteitä salisi pottiin.
● Anna jäsenten ystävien, tuttavien ja kaikkien kiinnostuneiden tulla tutustumaan kampanjan aikana salillesi veloituksetta kartuttamaan pistesaldoa!


Kampanjan palkinnot

Kansainvälinen palkinto:
Kuntokeskuksissa tehty aktiviteetti lasketaan MOVE-pistein. Kuntokeskus, joka kerää kansainvälisesti eniten pisteitä, saa lahjoittaa Technogymin laitteen haluamaansa kohteeseen (tarkemmat tiedot kampanjaehdoissa ”Terms & Conditions”).

Suomen palkinnot:
Suurin määrä MOVE-pisteitä: Kuntokeskus, joka kerää eniten MOVE-pisteitä saa lahjoittaa 20 kpl Active Sitting Ball – istumapalloja haluamaansa kohteeseen (koulu, päiväkoti, vanhainkoti)

 

Osallistuakseen Let´s Move For A Better World 2017 –kampanjaan täytyy kuntokeskuksessa olla:

● Mywellness Cloud -tili ja Challenge-sovellus sekä markkinointipaketti
●Technogymin laitteet, jotka ovat yhteydessä Mywellness Cloudiin (ARTIS Unity, Artis UGO, Artis UTV, Excite Unity, Excite Visio Web) tai Technogym laitteet, joita ei ole liitetty verkkoon, mutta tietoja voidaan jakaa Wellness-avaimesta Mywellness Cloudiin. (Excite-avainlukijalla, Artis-painopakkalaitteet, Selection tai Element -laitteet Isocontrol-näytöllä)

● Kuntokeskuksessa täytyy olla erillinen tulostaulu (TV-näyttö yhdistettynä tietokoneeseen), mikä kerää käyttäjien aktiviteetit ja näyttää sekä kuntokeskuksen käyttäjien sijoitukset että kaikkien haasteessa mukana olevien kuntokeskusten sijoitukset.
● Jotta aktiviteetit voidaan laskea, tulee kaikki harjoitukset tehdä Technogymin cardio- ja painopakkalaitteilla. (ei manuaalista toimintaa, ei toimintaa GPS-antureista tai aktiivisuusmittareista).
● Jotta loppukäyttäjät voivat osallistua haasteeseen, tulee näiden ladata Mywellness-sovellus ja luoda Mywellness-tili tai saada heille osoitettu Wellness-avain.

#letsmoveforabetterworld

 

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä:

Veijo Aarresuo
veijo.aarresuo@qicraft.fi
+358 (0)40 768 4039