Qicraftille uusi logo ja päivitetty visuaalinen ilme

Vahvistaakseen asemaansa markkinoilla sekä ollakseen mukana alan kehityksessä, on Qicraft päivittänyt graafisen ilmeensä. Muutoksella rakennetaan vahvempaa brändiä ja korostetaan kiinteämpää suhdetta Technogymiin, jonka yksinoikeutettu mahantuoja Qicraft on Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa.

“Qicraft on ollut virallinen jakelija useille tuotemerkeille Pohjoismaissa, mutta 2016 vuodesta lähtien olemme keskittyneet Technogym kuntosalilaitteiden ja digitaalisten palveluiden myyntiin. Siksi onkin luonnollista, että vahvistamme graafista ilmettä, joka on nyt linjassa Technogym tuotemerkin kanssa. Muutoksilla vahvistetaan ja selkeytetään brändi-identiteettiä sekä sisäisesti että ulkoisesti”, kertoo Håkon Bakkevig, Qicraft Groupin toimitusjohtaja.